Artrose voet behandeling

Home / Artrose voet behandeling

Heeft u artrose in uw voet of tenen en bent u op zoek naar een behandeling die uw pijn- en gewrichtsklachten kan verminderen? Dan kunt u bij Carpus Fysiotherapie in Veldhoven of Nieuwegein terecht voor een niet-invasieve behandeling die uw klachten aanzienlijk verlicht. Wilt u meer weten over deze innovatieve behandeling voor artrose in de voet of tenen? Lees dan verder.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Artrose in uw voet of tenen aanpakken met een gerichte behandeling

De behandeling die Carpus toepast voor artrose in uw voet of tenen, is lasertherapie in combinatie met Pulsed Electro Magnetic Field therapie (PEMF). De combinatie van deze behandelingen zorgt ervoor dat uw artrose bij de bron aangepakt wordt. De grootste oorzaak van uw klachten is namelijk het afnemen van de kwaliteit van uw kraakbeen. Met lasertherapie en PEMF wordt het herstel van het kraakbeen in het aangedane gebied gesimuleerd. Deze therapieën zorgen onder andere voor een verbeterde opname van calcium in het bloed en een betere bloedtoevoer. Allemaal factoren die herstelbevorderend werken.

Andere toepassingen van lasertherapie en PEMF

Onze behandeling heeft meer toepassingen dan voor artrose in uw voet of tenen. Zo kunnen we er ook het herstel van botbreuken mee bevorderen of verlichting bieden voor osteoporose. Daarnaast biedt het uitkomst bij andere vormen van artrose, zoals:

Wanneer dat wenselijk is en helpt, combineren we de lasertherapie en PEMF met reguliere fysiotherapie. We kijken daarbij altijd wat het beste is in uw situatie.

Laat u behandelen in een van onze praktijken

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling met lasertherapie en PEMF voor uw voet of tenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040-2545988 voor de kliniek in Veldhoven of 030-307 4414 voor de kliniek in Nieuwegein. Onze fysiotherapeuten helpen u graag met een behandeling op maat om de klachten die u door artrose ervaart te verlichten.