Een behandeling voor de artrose in uw voet

Heeft u artrose in uw voet en bent u op zoek naar een behandeling die uw pijn- en gewrichtsklachten kan verminderen? Dan kunt u terecht bij Carpus in Veldhoven of Nieuwegein voor een niet-invasieve behandeling die uw klachten aanzienlijk verlicht. Wilt u meer weten over deze innovatieve behandeling voor artrose in de voet of tenen? Lees dan verder.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Artrose in uw voet aanpakken met een gerichte behandeling

De behandeling die Carpus toepast voor artrose in uw voet, is lasertherapie in combinatie met Pulsed Electro Magnetic Field therapie (een PEMF-behandeling). De combinatie van deze artrosebehandelingen zorgt ervoor dat uw voetklachten bij de bron aangepakt worden. De grootste oorzaak van uw klachten is namelijk het afnemen van de kwaliteit van het kraakbeen in uw voet. Met lasertherapie en PEMF wordt het herstel van het kraakbeen in het aangedane gebied gestimuleerd. Deze therapieën zorgen onder andere voor een verbeterde opname van calcium in het bloed en een betere bloedtoevoer naar de voeten. Dit zijn allemaal factoren die herstelbevorderend werken en daarmee zeer geschikt zijn voor de behandeling van artrose in uw voet en andere vormen van artrose, zoals:

Maak een afspraak en laat artrose in uw voet behandelen in een van onze praktijken

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling van de artrose in uw voet? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040-2545988 voor de kliniek in Veldhoven of 030-307 4414 voor de kliniek in Nieuwegein. Onze fysiotherapeuten helpen u graag met een behandeling op maat om de klachten die u door artrose ervaart te verlichten.

Carpus