Heeft u last van heupartrose en wilt u dit graag laten behandelen? Carpus in Veldhoven en Nieuwegein is hét behandelcentrum dat u van uw klachten af helpt. Onze specialisten stellen graag een behandelplan op maat voor u op. Dankzij onze niet-invasieve en innovatieve behandeling verlichten of verhelpen we uw klachten, zodat u snel weer kunt bewegen zonder pijnklachten.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Hoe behandelen we heupartrose in ons behandelcentrum?

Bij heupartrose wordt het kraakbeen in het heupgewricht dunner en neemt de kwaliteit van het kraakbeen af. Dit zorgt voor pijn en stijfheid in de lies, bil en bovenbeen, en dan met name wanneer u loopt. Carpus helpt u van deze klachten af met een innovatieve behandelmethode. We combineren lasertherapie met Pulsed Electro Magnetic Field therapie (PEMF). Met deze behandeling pakken we de artrose in uw heup aan bij de bron en zorgen we ervoor dat het kraakbeen sneller herstelt. Bij ons behandelcentrum kunt u niet alleen terecht voor een behandeling tegen heupartrose, maar ook voor:

Wilt u meer weten over deze innovatieve behandeling? We vertellen u graag meer over de artroselasertherapie in een van onze praktijken.

Laat artrose in uw heup door ons behandelen

Wilt u meer weten over de behandeling tegen heupartrose bij ons behandelcentrum? Neem dan contact met ons op. Bel naar 040-2545988 voor de kliniek in Veldhoven of naar 030-307 4414 voor de kliniek in Nieuwegein. Onze medewerkers informeren u graag over de behandeling en de mogelijkheden.

Carpus