Een sportmassage in Veldhoven

Voor een sportmassage of ontspanningsmassage kunt u terecht bij Carpus Fysiotherapie in Veldhoven. Wij bieden massages aan om klachten te verlichten en spierfuncties te verbeteren. Kampt u met overbelasting of heeft u last van nekpijn of stress? In dat geval kan een sportmassage of ontspanningsmassage van onze masseurs in Veldhoven verlichting bieden. Wij hebben diverse gespecialiseerde masseurs in dienst die u heerlijk laten ontspannen.

Een sportmassage of ontspanningsmassage in Veldhoven door onze masseurs

Carpus Sportmassage is een bij het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) aangesloten massagepraktijk in Veldhoven die ter plaatse een behandeling, zoals een ontspanningsmassage, en advies geeft aan mensen bij onder andere:

  • (sport)blessures
  • nek-/rugklachten
  • hoofdpijn,
  • spanning/stress
  • RSI-klachten (Repetitive Strain Injury; klachten te gevolge van het veelvuldig dezelfde bewegingen maken).

Velen hebben al kennis gemaakt met onze praktijk; naast reguliere klanten kan Carpus Sportmassage ook grote bedrijven en topsporters tot haar vaste klanten rekenen.

Een sportmassage voor soepele spieren en gewrichten

Als u vaak sport dan is het aan te raden om af en toe een sportmassage te boeken bij ons als gespecialiseerde fysiotherapie in Veldhoven. Dit is een veelgebruikte methode om het herstel van spieren en gewrichten te bevorderen. Dit type massage verbetert de stofwisseling in de spieren en stimuleert de bloedsomloop. Na de behandeling heeft u daarom een ontspannen gevoel in uw spieren en gewrichten en zijn uw klachten verlicht. Zo kunt u uw trainingen weer hervatten.

Onze specialisaties:

Maak een afspraak voor een ontspannende massage

Wilt u een sportmassage of ontspanningsmassage boeken bij onze praktijk in Veldhoven, vlak bij Eindhoven? Of heeft u interesse in dry needling? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak. Als u vragen heeft, kunt u deze ook gerust stellen. U bereikt ons door te bellen naar 040-2545988 of door een e-mail te sturen naar afspraken@carpus.nl.

Carpus