Fysiotherapie in Veldhoven

Carpus Fysiotherapie in Veldhoven staat samen met haar directe collegae van Carpus Sportmassage en Lia de Groot (Praktijk additieve geneeswijze), garant voor de meest doelmatige zorg. Carpus heeft een duidelijke en heldere missie en visie: ‘Binnen de praktijk staat de patiënt in zijn totaliteit centraal, en niet alleen de klacht waarvoor hij of zij medische hulp inroept’.

Fysiotherapie bij een ervaren fysiotherapeut in Veldhoven

Als fysiotherapeut in Veldhoven, vlak bij Eindhoven, behandelen we met fysiotherapie niet enkel de symptomen, maar daar waar de klacht zich manifesteert. Zo zijn we een artrose-expertisecentrum en bieden we diverse behandelingen aan voor allerlei klachten. Het is belangrijk op zoek te gaan naar de oorzaak en factoren die de klacht(en) in stand houden. Oorzaken van klachten aan het bewegingsapparaat kunnen op allerlei terreinen liggen, denkend aan overbelasting (in relatie tot werk, de dagelijkse activiteiten en sport), een verkeerde houding, verstoord houdings- en bewegingsgevoel en de psyche. Hiernaast is het belangrijk om aandacht te hebben voor eventuele herstelbelemmerende factoren als stress, werkdruk en te weinig inzicht in de klacht. Verder is het goed om aandacht te hebben – indien nodig – voor gedragsverandering onder andere met leefstijladviezen (bijv. beweging en voeding). Dit kan enorm helpen bij het herstel op de korte, maar vooral ook op de lange termijn. Tot slot is een actieve deelname van de patiënt aan de behandeling een onmisbare factor in het herstel.

Een duurzaam herstel

Door op deze manier uw klacht te behandelen streeft Carpus naar een duurzaam herstel. Onze fysiotherapeut zal uw klacht(en) met een ruime visie beoordelen en behandelen aan de hand van fysiotherapie in Veldhoven. Onderzoek naar het ontstaan en zo adequaat mogelijk behandelen van klachten wordt in de huidige medische wereld steeds belangrijker. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vak, volgen onze behandelaars met regelmaat bijscholing. U bent daarom altijd verzekerd van de meest effectieve behandeling in fysiotherapie in Veldhoven. Zo bieden wij innovatie lasertherapie tegen artrose aan.

Onze specialisaties:

Maak een afspraak bij onze fysiotherapeut in Veldhoven

Wilt u onze fysiotherapeut inschakelen om uw klachten bij de bron aan te pakken aan de hand van onze fysiotherapie in Veldhoven? Neem dan contact op met onze praktijk. Wij stellen dan een persoonlijk behandelplan voor u op. U bereikt ons door te bellen naar 040-2545988 of door een e-mail te sturen naar afspraken@carpus.nl.