Fysiotherapie in Veldhoven

Wilt u graag fysiotherapie volgen bij dé fysiotherapeut in Veldhoven? Carpus staat samen met haar directe collegae van Carpus Sportmassage en Lia de Groot (Praktijk additieve geneeswijze) garant voor de meest doelmatige zorg. We hebben een duidelijke en heldere missie en visie: ‘Binnen de praktijk staat de patiënt in zijn totaliteit centraal, en niet alleen de klacht waarvoor hij of zij medische hulp inroept’. We bieden u graag een fysiobehandeling aan die uw klachten verhelpt in onze praktijk in Veldhoven.

Fysiotherapie bij een ervaren fysiotherapeut

Als fysiotherapeut behandelen we met fysiotherapie niet enkel de symptomen, maar ook daar waar de klacht zich manifesteert. Zo zijn we een artrose-expertisecentrum en bieden we diverse behandelingen aan voor allerlei klachten. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar de oorzaak en factoren die de klacht(en) in stand houden. Oorzaken van klachten aan het bewegingsapparaat kunnen op allerlei terreinen liggen. Denk hierbij aan overbelasting (in relatie tot werk, de dagelijkse activiteiten en sport), een verkeerde houding, verstoord houdings- en bewegingsgevoel en de psyche. Hiernaast is het belangrijk om aandacht te hebben voor eventuele herstelbelemmerende factoren als stress, werkdruk en te weinig inzicht in de klacht. Verder is het goed om aandacht te hebben – indien nodig – voor gedragsverandering met onder andere leefstijladviezen (bijv. beweging en voeding). Dit kan enorm helpen bij het herstel op de korte, maar vooral ook op de lange termijn. Tot slot is een actieve deelname van de patiënt aan de fysiobehandeling een onmisbare factor in het herstel.

Een duurzaam herstel

Door op deze manier uw klacht te behandelen, streven we naar een duurzaam herstel. Onze fysiotherapeut zal uw klacht(en) met een ruime visie beoordelen en behandelen aan de hand van fysiotherapie. Onderzoek naar het ontstaan en zo adequaat mogelijk behandelen van klachten wordt in de huidige medische wereld steeds belangrijker. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons vak, volgen onze behandelaars met regelmaat bijscholing. U bent daarom altijd verzekerd van de meest effectieve fysiobehandeling. Zo bieden wij innovatie lasertherapie tegen artrose aan.

Onze specialisaties:

Maak een afspraak bij onze fysiotherapeut voor een fysiobehandeling

Wilt u onze fysiotherapeut inschakelen om uw klachten bij de bron aan te pakken aan de hand van onze fysiotherapie? Neem dan contact met onze praktijk op en maak een afspraak voor een fysiobehandeling. Wij stellen dan een persoonlijk behandelplan voor u op. U bereikt ons door te bellen naar 040-2545988 of door een e-mail te sturen naar afspraken@carpus.nl.

Carpus