PEMF in Nederland

Home / PEMF Nederland

Carpus is een fysiotherapiepraktijk waar u een PEMF (Pulsed Electric Magnetic Field) behandeling kunt krijgen in Nederland. PEMF is een nieuwe therapie tegen chronische aandoeningen zoals artrose, reuma, hernia’s, nekklachten en carpaal tunnelsyndroom. Wilt u meer over deze behandeling weten? Lees dan verder!

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Wat doet de PEMF behandeling zoals u die ontvangt in Nederland?

In Nederland is de PEMF behandeling een recente ontwikkeling. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat Pulsed Electro Magnetic Field (PEMF) zeer doeltreffend is bij verschillende klachten. Bij PEMF therapie in Nederland worden gepulste elektromagnetische velden gebruikt om het celgedrag in uw lichaam aan te passen. Dit verbetert onder andere de bloedtoevoer en activeert de cellen in uw lichaam. Cellen worden gegenereerd, de opname van calcium in de botten wordt verhoogd en de kwaliteit van het kraakbeen wordt verbeterd. De PEMF therapie is tevens geheel pijnloos.

Wanneer wordt PEMF gebruikt?

Er is een grote hoeveelheid aan aandoeningen en klachten waarbij de pijn door een PEMF behandeling kan worden verlicht of verholpen. Bij Carpus Fysiotherapie gebruiken we deze onder andere voor het verlichten van pijn en stijfheid bij artrose. Daar wordt de PEMF therapie gecombineerd met een laserbehandeling (Low Level Laser Therapie). Tevens gebruiken we deze combinatie om fracturen sneller te genezen. Een PEMF behandeling is daarnaast een effectieve therapie voor osteoporose.

Ontdek de behandeling bij Carpus Fysiotherapie

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe Laser & PEMF behandeling in Nederland? Maak dan een afspraak bij Carpus Fysiotherapie. Kies voor de vestiging in Nieuwegein of in Veldhoven. Neem contact met ons op door te bellen naar 040-2545988 voor de vestiging in Veldhoven of 030- 3074414 voor de praktijk in Nieuwegein.