Een PEMF-behandeling

Home / PEMF Nederland

Carpus Fysiotherapie is een fysiotherapiepraktijk waar u een PEMF-behandeling (Pulsed Electric Magnetic Field) kunt krijgen. Als specialist in PEMF binnen Nederland, bieden we deze pijnloze behandeling aan. PEMF is een nieuwe therapie tegen chronische aandoeningen, zoals artrose, reuma, hernia’s, nekklachten en carpaal tunnelsyndroom. Wilt u meer over deze behandeling weten? Lees dan verder!

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Hoe werkt de PEMF-behandeling?

In Nederland is de PEMF een recente ontwikkeling. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat Pulsed Electro Magnetic Field (PEMF) zeer doeltreffend is bij verschillende klachten, zoals Long Covid. Als specialist in PEMF binnen Nederland, gebruiken we gepulste elektromagnetische velden om het celgedrag in uw lichaam aan te passen. Dit verbetert onder andere de bloedtoevoer en activeert de cellen in uw lichaam. Cellen worden gegenereerd, de opname van calcium in de botten wordt verhoogd en de kwaliteit van het kraakbeen wordt verbeterd. De PEMF-behandeling is tevens geheel pijnloos.

Wanneer gebruiken we PEMF als specialist in Nederland?

Er is een grote hoeveelheid aan aandoeningen en klachten waarbij de pijn door een PEMF-behandeling kan worden verlicht of verholpen. Bij Carpus Fysiotherapie gebruiken we deze onder andere voor het verlichten van pijn en stijfheid bij een artrosebehandeling. Daar wordt de PEMF-therapie gecombineerd met een laserbehandeling (Low Level Laser Therapie). Tevens gebruiken we deze combinatie om botbreuken sneller te laten herstellen. Een PEMF-behandeling is daarnaast een effectieve therapie voor osteoporose.

Ontdek de behandeling bij onze praktijk

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe PEMF & laserbehandeling bij ons als specialist in Nederland? Maak dan een afspraak bij onze fysiopraktijk. Kies voor de vestiging in Nieuwegein of in Veldhoven. Neem contact met ons op door te bellen naar 040-2545988 voor de vestiging in Veldhoven of 030- 3074414 voor de praktijk in Nieuwegein of stuur een e-mail naar afspraken@carpus.nl.