Een PEMF-behandeling

Carpus in Veldhoven en Nieuwegein is een fysiotherapiepraktijk waar u een PEMF-behandeling (Pulsed Electric Magnetic Field) kunt krijgen. Als specialist in PEMF binnen Nederland, bieden we deze pijnloze behandeling aan. PEMF is een nieuwe therapie tegen chronische aandoeningen, zoals artrose, reuma, hernia’s en nekklachten. Ontdek meer over deze behandeling!

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Hoe werkt de PEMF-behandeling?

In Nederland is de PEMF een recente ontwikkeling. Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat Pulsed Electro Magnetic Field (PEMF) zeer doeltreffend is bij verschillende klachten, zoals bij klachten door Long Covid. Als specialist in PEMF gebruiken we gepulste elektromagnetische velden om het celgedrag in uw lichaam aan te passen. Dit verbetert onder andere de bloedtoevoer en activeert de cellen in uw lichaam. Cellen worden gegenereerd, de opname van calcium in de botten wordt verhoogd en de kwaliteit van het kraakbeen wordt verbeterd. De PEMF-behandeling is tevens geheel pijnloos.

Wanneer gebruiken we PEMF?

Er is een grote hoeveelheid aan aandoeningen en klachten waarbij de pijn door een PEMF-behandeling kan worden verlicht of verholpen. Bij Carpus gebruiken we deze onder andere voor het verlichten van pijn en stijfheid bij een therapie tegen artrose. Daar wordt de PEMF-therapie gecombineerd met een artroselaserbehandeling (Low Level Laser Therapie). Tevens gebruiken we deze combinatie om botbreuken sneller te laten herstellen. Een PEMF-behandeling is daarnaast een effectieve therapie voor osteoporose.

Ontdek de behandeling bij onze praktijk

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe PEMF & laserbehandeling? Maak dan een afspraak bij onze fysiopraktijk. Neem contact met ons op door te bellen naar 040-2545988 of 030- 3074414.

Carpus