Artrose in uw knie verlichten met een behandeling

Home / Artrose knie behandeling

Als u last heeft van artrose in uw knie, dan bieden we bij Carpus Fysiotherapie een innovatieve behandeling aan. Door artrose kunt u allerlei klachten ervaren. Hierbij wordt het kraakbeen dunner, brokkeliger of zachter, waardoor u last kunt krijgen van diverse problemen in uw knie. Onze behandeling richt zich op de oorzaak van de verslechtering van het kraakbeen, zodat uw klachten voor een groot deel worden verholpen en het herstel van het kraakbeen wordt gestimuleerd.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Minder last van artrose door een innovatieve behandeling voor uw knie

Onze behandeling voor de artrose in uw knie is geheel pijnloos en niet-invasief. Als artrosespecialist passen we een combinatie van laserfysiotherapie toe en Pulsed Electro Magnetic Field-therapie (PEMF). Hierdoor verbeteren we de bloedtoevoer, bevorderen we de opname van calcium in de botten en verbeteren we de kwaliteit van het kraakbeen. Zo wordt het probleem bij de kern aangepakt, waardoor uw herstel wordt bevordert. Naast de knie, passen we deze behandelmethode ook toe voor andere vormen van artrose of klachten, zoals:

Neem contact met ons op voor een afspraak

Bent u benieuwd wat onze behandeling bij artrose voor de klachten in uw knie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een behandeling. Wanneer u langs wilt komen bij de praktijk in Veldhoven belt u naar 040-2545988. Om een afspraak te maken bij onze praktijk in Nieuwegein belt u naar 030-307 4414. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar afspraken@carpus.nl. Onze fysiotherapeuten stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op.