Een pedicure in Veldhoven

Bent u op zoek naar een praktijk waar u terecht kunt voor een normale of medische pedicure in Veldhoven en omstreken? Dan bent u van harte welkom bij Carpus. Wij zorgen namelijk voor optimale voetverzorging, zodat u voetklachten verlicht of zelfs voorkomt als u bijvoorbeeld last heeft van reuma of diabetes. Daarnaast zijn onze schoonheidsbehandelingen erg ontspannend en stapt u altijd met perfect verzorgde voeten de deur uit.

Laat een normale of medische pedicure laten uitvoeren

Bij Carpus kunt u een normale of medische pedicure laten doen. Uw voeten krijgen doorgaans veel te verduren. Het is daarom belangrijk dat deze goed verzorgd worden. Als u last heeft van kwaaltjes aan uw voeten, bijvoorbeeld door diabetes of reuma, is het verstandig om een afspraak te maken bij onze praktijk voor een medische pedicure. Wij verhelpen dan uw klachten aan de hand van een uitgebreide behandeling. Daarnaast kunt u bij ons terecht als u een normale pedicure wilt laten uitvoeren. U krijgt dan een heerlijke behandeling in onze schoonheidssalon, met een voetmassage, scrub en voetencrème. Ook kunnen we uw nagels voorzien van een vrolijke kleur met onze verschillende soorten nagellak.

Wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op

Wilt u een normale of medische pedicure laten uitvoeren door onze specialisten? Of heeft u interesse in onze andere schoonheidsbehandelingen, zoals een ontharingsbehandeling? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak. U kunt dan zelf aangeven welke behandeling u wilt boeken. U bereikt ons telefonisch via 040-2545988.

Pedicure behandeling

Draag je een nieuwe klant aan? Dan krijgen beide partijen 25% korting.

Eerste consult € 34,95
Vervolg consult 50 min € 34,50
Vervolg consult 25 min € 24,95
Pedicure reumatische en diabetische voet  
Eerste consult € 46,95
Vervolg consult 50 min € 34,50
Vervolg consult 25 min € 27,95
Wordt vergoed door de zorgverzekeraar.  
Pedicure extra  
Pedicure behandeling 75 min (voeten scrub, voeten massage, voeten crème + koffie, thee of water) € 49,95
Pedicure behandeling kort 45 min (voeten scrub, voeten massage, voeten crème + koffie, thee of water) € 39,98

Gellak teennagels in combinatie met pedicure

Gewone nagellak € 7,50
Gellak € 18,50
Gellak french € 19,50

Voetreflex ontspanningsmassage

De voetreflex ontspanningsmassage is een fijne massage vooral gefocust op druk punten. De massage is géén alternatieve geneeskunde, het gaat puur om ontspanning. 30 min. € 29,50
Carpus