Bedrijfsmassage

Waarom een bedrijfsmassage

Voorkomen is beter dan genezen

Een bedrijfsmassage is ideaal om lichamelijke klachten bij werknemers te voorkomen. Door de Arbodiensten is de werkomgeving van werknemers de laatste jaren enorm verbeterd. Het is alom bekend dat een optimale werkplek heel belangrijk is voor de lichamelijke en geestelijke conditie van de werknemer. Deze aanpassingen alleen zijn echter niet voldoende. Carpus uit Veldhoven en Nieuwegein helpt uw bedrijf graag om lichamelijke klachten te voorkomen.

Waarom een bedrijfsmassage? 

Onder andere de werkdruk, het voor lange tijd achter de computer zitten en het constant dezelfde houding hebben, veroorzaken de nodige klachten. Denk hierbij aan RSI-klachten, hoofdpijn, nek- en rugklachten en spanningen. Vaak blijft men met deze klachten doorwerken en presteert daardoor minder. In andere gevallen loopt het ziekteverzuim op, hetgeen nadelig is voor de werkdruk van anderen. Het is een feit dat mensen die geen klachten hebben en lekker in hun vel zitten, beter presteren, wat het werkklimaat ten goede komt. Dit en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer belangrijk in een tijd van personeelsschaarste. Het is bewezen dat het regelmatig losmasseren van betreffende lichaamsdelen een positieve uitwerking heeft op de lichamelijke en geestelijke gesteldheid van mensen. Om deze reden biedt Carpus graag een bedrijfsmassage aan.

Wat is het doel van bedrijfsmassages?

Een bedrijfsmassage heeft niet alleen tot doel om klachten te verhelpen. Deze massages hebben ook een grote preventieve werking, zoals:

  • De bevordering van de bloedcirculatie
  • Het vergroten van het concentratievermogen
  • Het bevorderen van de afvoer van afvalstoffen (afvalstoffen in spieren maken ‘knopen’ die klachten veroorzaken zoals hoofdpijn)
  • De vitalisering van lichaam en geest

Om iemand in een perfecte conditie te houden, zou tweemaal per maand vijftien minuten massage geen overbodige luxe zijn. De aanpak van onze fysiopraktijk is dan ook doeltreffend; het ziekteverzuim wordt verlaagd, er wordt beter gepresteerd en er is een beter werkklimaat. Aangezien een zieke werknemer alleen maar veel geld kost, is het beter te voorkomen dan te genezen.

Vraag een offerte aan voor bedrijfsmassages

Wilt u meer weten over de massages bij onze praktijk? De kosten van onze diensten voor een bedrijfsmassage zijn volledig aftrekbaar onder de noemer ‘preventief ziekteverzuim’. Carpus stuurt u graag een vrijblijvende prijsopgave, die is toegespitst op uw individuele wensen! Neem hiervoor contact met ons op door ons contactformulier in te vullen.

Carpus Bedrijfsmassage stuurt u graag een vrijblijvende prijsopgave, die is toegespitst op uw individuele wensen!

Carpus