Schoonheidssalon

Schoonheidssalon in Veldhoven

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Veldhoven? Dan kunt u terecht bij Carpus. Wij bieden namelijk diverse schoonheidsbehandelingen aan op het gebied van gezichtsverzorging, make-up en ontharing. Zo ziet u er binnen de kortste keren weer stralend uit. Ontdek onze diverse behandelingen en kom langs voor een echt verwenmoment.

Het Beauty Innovation Treatment Program bij onze schoonheidssalon

Bij onze schoonheidssalon werken we met Lanèche. Dit is een Nederlands topmerk met tientallen jaren ervaring in schoonheidsverzorging. In 2005 introduceerde Lanèche het “Beauty Innovation Treatment Program”. Bij het Beauty Innovation Treatment Program wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarmee uw huid in topconditie wordt gebracht. Eerst wordt de huid naar het gewenste basisniveau gebracht en vervolgens groeit de huid door in behandelingen en producten voor thuisgebruik. Elke keer als de huid een bepaald level heeft bereikt, stappen we over naar een hoger niveau. Het Beauty Innovation Treatment Program heeft vijf niveaus met binnen elk niveau verschillende behandelmogelijkheden. Naast een gezichtsbehandeling schakelt u ons in voor:

Onze specialisaties:

Maak een afspraak voor een stralende huid

Wilt u onze schoonheidssalon bezoeken om ons Beauty Innovation Treatment Program te ervaren? Maak dan direct een afspraak en kies een van onze innovatieve behandelingen uit voor een stralende huid. U bereikt ons door te bellen naar 040-2545988. Wij helpen u graag weer aan een jonge en frisse huid.

 

 

Carpus