Schoonheidssalon

Home / Schoonheidssalon

Schoonheidssalon in Veldhoven

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Veldhoven, vlak bij Eindhoven? Dan kunt u terecht bij Carpus. Wij bieden namelijk diverse schoonheidsbehandelingen aan op het gebied van gezichtsverzorging, make-up en ontharing. Zo ziet u er binnen de kortste keren weer stralend uit. Ontdek onze diverse behandelingen en kom langs voor een echt verwenmoment.

Het Beauty Innovation Treatment Program bij onze schoonheidssalon in Veldhoven

Bij onze schoonheidssalon in Veldhoven wreken we met Lanèche. Dit is een Nederlands topmerk met 25 jaar ervaring in schoonheidsverzorging. In 2005 introduceerde Lanèche het “Beauty Innovation Treatment Program”. Bij het Beauty Innovation Treatment Program wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld waarmee uw huid in topconditie wordt gebracht. Eerst wordt de huid naar het gewenste basisniveau gebracht en vervolgens groeit de huid door in behandelingen en producten voor thuisgebruik. Elke keer als de huid een bepaald level heeft bereikt, stappen we over naar een hoger niveau. Het Beauty Innovation Treatment Program heeft vijf niveaus met binnen elk niveau verschillende behandelmogelijkheden. Naast een gezichtsbehandeling schakelt u ons ook in voor:

Onze specialisaties:

Maak een afspraak voor een stralende huid

Wilt u onze schoonheidssalon in Veldhoven, vlak bij Eindhoven, bezoeken om ons Beauty Innovation Treatment Program te ervaren? Maak dan direct een afspraak en kies een van onze innovatieve behandelingen uit voor een stralende huid. U bereikt ons door te bellen naar 040-2545988 of door een e-mail te sturen naar afspraken@carpus.nl. Wij helpen u graag weer aan een jonge en frisse huid.