Referenties Long COVID

Referenties Long COVID

Fijne praktijk met deskundige fysiotherapeuten. Altijd gastvrij ontvangen en goede uitleg over de behandeling. Echt top!!!!! Ik heb behandeling gehad voor mijn longcovid. Zuurstoftherapie in combinatie met laserbehandeling. Ik ervaar veel vooruitgang. Super bedankt voor de goede zorgen.

Mevr. van der Steen

Mijn man heeft 3x corona gehad en ik vier keer waarvan ik gemiddeld 2 maanden doodziek van was.
Mijn man en ik hebben long covid therapie ( zuurstof en lasertherapie ) gedaan.
Twee jaar lang waren we altijd doodop, uitgeblust gevoel en niet vooruit kunnen. Ook concentratie en geheugen problemen en een zwaar gevoel in je hoofd hebben. Geluid kwam hard binnen. Fysiotherapie voor long covid gevolgd zonder resultaat.
Nu eindelijk weer meer energie en zin om weer actief te zijn .
Geweldig vinden we het ! Eindelijk kunnen we weer vooruit met alles en staan we weer fris op smorgens in plaats van doodop na een nacht slapen.
Dit dankzij de zuurstof en lasertherapie van CARPUS. Ik raad het iedereen met coronaklachten aan. Zeer goed begeleid en vriendelijk personeel.
Jullie zijn TOPPERS !!! Dank jullie allemaal !

Meneer en mevrouw Frenken

Het leven van mijn 13 jarige dochter stond 1,5 jaar na een coronabesmetting nog steeds op zijn kop. Veel ziek, koorts heel veel hoofdpijn en heel erg moe. Naar school gaan lukte geen volledige weken en dan bracht ik haar altijd met de auto. Ze is een poos begeleid door een fysiotherapeut, ergotherapeut en een psycholoog. Dit bracht wel wat ruimte maar eigenlijk was haar leven nog verre van normaal voor een 13 jarige. Toevallig kwam ik langs Carpus gereden en zag dat ze lasertherapie gaven. Mijn dochter heeft 8x een behandeling gehad en vooral de eerste paar keren de dag erna zich wel beroerd gevoeld. Maar na een keer of 6 kwam de omslag. We hoorden haar minder klagen over hoofdpijn, ging zo maar even naar een vriendin, kwam in de ochtend beter haar bed uit etc. Nu zijn we 3 weken na de laatste keer en de afgelopen weken gaat het zo goed dat ze gewoon elke dag naar school gaat en zelfs elke dag naar school fietst (15 km!), ze geen hoofdpijn meer heeft en in het weekeinde iets leuks met vriendinnen doet. Het verschil is echt heel groot. De behandeling zelf vond ze heerlijk: een uurtje onder de warme lamp liggen. Wij zijn heel erg blij dat we het gedaan hebben want ik heb mijn dochter terug!

Mevr. Wilting

Ik ben zeer goed en professioneel geholpen! Ik heb al ruim 2,5 jaar long-covid, en heb de combi aanpak gekozen met 8x tripel laser therapie en 8x hyperbare zuurstof therapie. Na circa 5 behandelingen merkte ik dat het met name in de ochtenden alweer veel beter ging. Ik moet echter nog wel steeds goed doseren. Dank aan het geweldige team!

Meneer Rijckaert

Bij Carpus de long COVID lasertherapie gedaan, deze behandeling kan ik zeker aanbevelen. Voor mij in vier weken tijd een wereld van verschil!

Mijn klachten waren voornamelijk last van weinig energie en hoofdpijn. Vier weken geleden kon ik amper vijf minuten wandelen en dan was de energie voor die dag weer op. Het ging heel langzaam vooruit, maar niet echt noemenswaardig. Het lijkt nog onwerkelijk, maar nu gaat het met sprongen vooruit. Gisteren de laatste behandeling van acht gehad en vandaag alweer een half uur gewandeld met mijn collega’s, waarna nog voldoende energie om andere dingen te doen.
De behandeling op zich is heel relaxed, voelt er niks van. De eerste keren werden de klachten iets erger, maar merkte dat mijn lichaam snel herstelde. Na de zesde behandeling begon ik snel vooruitgang te merken.

Goed en fijn geholpen door het team van Carpus. Lieke die mij behandeld heeft is leuk, enthousiast en vakkundig.

Mevr. van der Veer

Ik ben 27 februari 2020 besmet geraakt met Longcovid als gevolg. Na dik twee jaar allerlei therapieën en een revalidatie traject wat vooral veel heftige en langdurige terugvallen opleverden.

Ik ben 28 maart 2022 begonnen met de laser- behandelingen bij Carpus. De weken dat je in behandeling bent, mag je verder niet te veel prikkels hebben. Ik ben dan ook twee maal per week er naar toe gebracht en daarnaast heb ik geen activiteiten gepland buitens huis.

Week 1 Ik moest belachelijk veel plassen. Mijn bodybattery was na het slapen voor het eerst boven de 90 uitgekomen.

Week 2 Merkte niet veel meer dan week 1.

Week 3 Ik was wat spraakzamer door de dag heen, had een wat minder ‘opgefokt’ gevoel in mijn lijf.

Week 4 Het viel mij op dat ik minder hoofdpijn had door de week heen. Helaas ben ik toen van de trap gevallen. Flinke klap gemaakt en naar de huisarts gemoeten. Kaak en schouder gekneusd en alles deed pijn. Alle ingrediënten dus voor een flinke terugval. Maar die bleef uit….. natuurlijk had ik een terugval, maar de klachten waren zoveel minder heftig dan normaal.

Week 5 Nog altijd heb ik geen hoofdpijn, geen hersenmist en prikkels komen minder heftig binnen.

Omdat de behandeling je lichaam als het ware zichzelf aan het werk zet, kan je tot zeker 7-9 weken na de behandeling effect merken. Ik ben nu dus langzaamaan wat meer aan het ondernemen.

En nee ik ben niet beter, bij lange na niet. Maar al 3 maanden geen migraine, geen zware hoofdpijnen, geen hersenmist. Na elk ‘grotere’ activiteit moet ik nog steeds rusten, maar merk dat ik sneller van herstel. En als ik echt over de grens heen ga, heb ik nog steeds een terugval, maar zoveel beter te handelen (ik lig dan niet meer voor drie dagen uitgeschakeld op bed).

Al met al was het voor mij meer dan de moeite waard!

Mevr. Pickhard, Tilburg

Na 1.5 jaar Long covid klachten en tientallen therapeuten bezocht te hebben, heeft lasertherapie als enige behandeling tot dusver een ongelofelijke boost gegeven aan mijn herstel. Al gelijk na de eerste behandeling merkte ik het verschil en voelde ik dat mijn energie terug begon te komen. Lieke, mijn behandelaar, is heel erg behulpzaam en kundig in haar behandelingen en ik kan het dan ook iedereen aanraden!

Mevr. Souren, Maastricht

Enkele behandelingen voor lasertherapie gevolgd voor Long COVID, in combinatie met de zuurstoftherapie. Zeer professionele en betrokken medewerkers met veel kennis over de behandeling voor Long COVID. Cognitieve klachten zijn zo goed als verdwenen en de vermoeidheid neemt af. Zeer tevreden!

Mevr. Brentjens

Via via terecht gekomen bij Carpus. Contact gezocht i.v.m. mijn Long COVID klachten, ik kon snel terecht voor de lasertherapie. Na 5 behandelingen begon ik mijn energie terug te krijgen. Na 8 behandelingen had ik mijn energie weer helemaal terug! Heel fijn geholpen met super goed resultaat!

Mevr. Donkers

Na 10 behandelingen (ik kreeg er 2 extra) voel ik me zo goed. Ik kwam binnen bij de eerste behandeling met ademnood, zeer slechte conditie, na 3x kon ik al doorademen, na 5 behandelingen was ik klachtenvrij van mijn longen en nu voel ik mij bijna als vanouds! Zo blij dat ik deze laserbehandeling heb mogen ondergaan. 

Mevr. van de Ven

Ik ben via mijn therapeut in Someren terecht gekomen bij Carpus i.v.m. Long COVID klachten. Na 4 behandelingen voelde ik mezelf een heel stuk energieker. Na 8 behandelingen ben ik flink hersteld, slaap, ademhaling en energie weer terug. Dit dankzij Lieke en Roy, 2 toppers!

Dhr. Verhoeven

8 behandelingen (LONG COVID) gehad en zeer tevreden! Ik wil Lieke, Henk en Roy bedanken voor jullie inzet. Een persoonlijke benadering en je bent absoluut geen nummer bij Carpus. S.o naar Roy!

Dhr. Tahiri

Carpus