Referenties Long COVID

Home / Referenties Long COVID

Referenties Long COVID

Ik ben 27 februari 2020 besmet geraakt met Longcovid als gevolg. Na dik twee jaar allerlei therapieën en een revalidatie traject wat vooral veel heftige en langdurige terugvallen opleverden.

Ik ben 28 maart 2022 begonnen met de laser- behandelingen bij Carpus. De weken dat je in behandeling bent, mag je verder niet te veel prikkels hebben. Ik ben dan ook twee maal per wek naar oe gebrachte en heb daarnaast geen activiteiten gepland buitens huis.

Week 1 Ik moest belachelijk veel plasten. Mijn bodybattery was na het slapen voor het eerst boven de 90 uitgekomen.

Week 2 merkte niet veel meer dan week 1.

Week 3 ik was wat spraakzamer door de dag heen, had een wat minder ‘ opgefokt’ gevoel in mijn lijf.

Week 4 viel op dat ik minder hoofdpijnen had door de week heen. Helaas ben ik toen van de trap gevallen. Flinke klap gemaakt en naar de huisarts gemoeten. Kaak en schouder gekneusd en alles deed pijn. Alle ingrediënten dus voor een flinke terugval. Maar die bleef uit….. natuurlijk had ik een terugval, maar de klachten waar zoveel minder heftig dan normaal.

Week 5 nog altijd geen hoofdpijn, geen hersenmist en prikkels komen minder heftig binnen.

Omdat de behandeling je lichaam als het ware zichzelf aan het werk zet, kan je tot zeker 7-9 weken na de behandeling effect merken. Ik ben nu dus langzaamaan wat meer aan het ondernemen.

En nee ik ben niet beter, bij lange na niet. Maar al 3 maanden geen migraine, geen zware hoofdpijnen , geen hersenmist. Na elke ‘ grotere’ activiteit moet ik nog steeds rusten, maar merk dat ik sneller van herstel. En als ik echt over de grens heen ga, heb ik nog steeds een terugval, maar zoveel beter te handelen (ik lig dan niet meer voor drie dagen uitgeschakeld op bed).

Al met al was het voor mij meer dan de moeite waard!

Mevr. Pickhard, Tilburg

Na 1.5 jaar Long covid klachten en tientallen therapeuten bezocht te hebben, heeft lasertherapie als enige behandeling tot dusver een ongelofelijke boost gegeven aan mijn herstel. Al gelijk na de eerste behandeling merkte ik het verschil en voelde ik dat mijn energie terug begon te komen. Lieke, mijn behandelaar, is heel erg behulpzaam en kundig in haar behandelingen en ik kan het dan ook iedereen aanraden!

Mevr. Souren, Maastricht

Enkele behandelingen voor lasertherapie gevolgd voor Long COVID, in combinatie met de zuurstoftherapie. Zeer professionele en betrokken medewerkers met veel kennis over de behandeling voor Long COVID. Cognitieve klachten zijn zo goed als verdwenen en de vermoeidheid neemt af. Zeer tevreden!

Mevr. Brentjens

Via via terecht gekomen bij Carpus. Contact gezocht i.v.m. mijn Long COVID klachten, ik kon snel terecht voor de lasertherapie. Na 5 behandelingen begon ik mijn energie terug te krijgen. Na 8 behandelingen had ik mijn energie weer helemaal terug! Heel fijn geholpen met super goed resultaat!

Mevr. Donkers

Na 10 behandelingen (ik kreeg er 2 extra) voel ik me zo goed. Ik kwam binnen bij de eerste behandeling met ademnood, zeer slechte conditie, na 3x kon ik al doorademen, na 5 behandelingen was ik klachtenvrij van mijn longen en nu voel ik mij bijna als vanouds! Zo blij dat ik deze laserbehandeling heb mogen ondergaan. 

Mevr. van de Ven

Ik ben via mijn therapeut in Someren terecht gekomen bij Carpus i.v.m. Long COVID klachten. Na 4 behandelingen voelde ik mezelf een heel stuk energieker. Na 8 behandelingen ben ik flink hersteld, slaap, ademhaling en energie weer terug. Dit dankzij Lieke en Roy, 2 toppers!

Dhr. Verhoeven