Waarom sport- en ontspanningsmassage?

Mede door (sport)massage kunnen vele klachten verholpen of voorkomen worden. Massage zorgt er voor dat de lichaamsvloeistoffen weer gaan circuleren. Voornamelijk in de huid en de spieren vindt er een betere doorbloeding en een betere af- en aanvoer van vloei- en afvalstoffen plaats. Dit komt onder andere door de verhoging van de doorlaatbaarheid van de bloedvatwanden. De uitwisseling van vloeistoffen wordt met behulp van massage makkelijker gemaakt.

Massage zorgt ook voor een verbeterde spierfunctie. De spierspanning wordt positief beïnvloed. Massage kan ook in de meeste gevallen een herstelproces versnellen en ondersteunen. Massage heeft een gunstige invloed op uw welbevinden en op uw prestaties. En als u goed in uw vel zit functioneert en presteert u beter! Bovendien zorgt een massage voor ontspanning van lichaam en geest.

U zult het zien: al na enkele behandelingen bent u minder vermoeid, u denkt helderder en u beleeft uw lichaam bewuster. U reageert alerter, wordt productiever en u maakt minder fouten.

Carpus