Artrose in uw handen verlichten met onze behandeling

Home / Artrose handen behandeling

Heeft u artrose in uw handen of duim en bent u op zoek naar een effectieve behandeling? Carpus Fysiotherapie heeft een nieuwe behandeling voor het verlichten en verhelpen van artrose in uw handen, aan de pinkzijde van uw pols of bij uw duimbasis. Onze fysiotherapeuten bieden u een behandeling aan die de pijn verlicht en de aandoening vermindert of verhelpt.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Artrose in uw handen, pols of duim verhelpen middels een innovatieve behandeling

Als u artrose heeft in uw handen, bijvoorbeeld bij uw duimbasis of aan de pinkzijde van uw pols, is de kwaliteit van het kraakbeen in uw gewrichten verslechterd en is het kraakbeen zachter en dunner. Hoewel de precieze oorzaak van deze reumatische aandoening nog onbekend is, bestaan er wel verschillende behandelingen om uw klachten te verlichten of zelfs te verhelpen. Wij bieden innovatieve lasertherapie en PEMF-therapie aan om u pijnloos te helpen met uw klachten.

Ontdek de nieuwe behandeling bij onze praktijken in Veldhoven en Nieuwegein

Carpus Fysiotherapie biedt een nieuwe behandeling tegen artrose in de handen en duim aan. Deze behandeling wordt Low Level Laser Therapie en Pulsed Electro Magnetic Field (LLT & PEMF) genoemd. Door gecontroleerde gepulste elektromagnetische velden, verbetert de bloedtoevoer naar uw cellen en de uitwisseling tussen cellen. Deze behandeling verlicht en/of verhelpt de klachten van artrose, doordat de kwaliteit van uw kraakbeen verbetert en de pijn verlicht. Wij zijn een van de weinige aanbieders in Nederland van deze pijnloze en effectieve behandeling voor artrose in uw handen of duim. Daarnaast is deze behandelmethode ook geschikt voor:

Maak een afspraak om uw artroseklachten te verlichten

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe behandeling voor artrose in uw handen of duim? Maak een afspraak bij Carpus Fysiotherapie in Veldhoven of Nieuwegein. Neem contact met ons op door te bellen naar 040-2545988 voor de vestiging in Veldhoven of 030- 3074414 voor de praktijk in Nieuwegein. U kunt ook e-mailen naar afspraken@carpus.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord.