Artrose in uw handen verlichten met onze behandeling

Heeft u artrose in uw handen en bent u op zoek naar een effectieve behandeling? Carpus in Veldhoven en Nieuwegein heeft een nieuwe behandeling voor het verlichten en verhelpen van artrose in uw handen, CMC-I artrose, duimmuisartrose of duimartrose. Onze fysiotherapeuten bieden u een behandeling aan die de pijn verlicht en de aandoening vermindert of verhelpt.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Artrose in uw handen of duimartrose verhelpen middels een innovatieve behandeling

Als u artrose heeft in uw handen, bijvoorbeeld duimmuisartrose, is de kwaliteit van het kraakbeen in uw gewrichten verslechterd en is het kraakbeen zachter en dunner. Hoewel de precieze oorzaak van deze reumatische aandoening nog onbekend is, bestaan er wel verschillende behandelingen om uw klachten te verlichten of zelfs te verhelpen. Bij CMC-I artrose is het kraakbeen van het basisgewricht in de duim beschadigd. Dit gewricht bestaat uit het zadelvormige beentje en het middenhandsbeentje van de duim. Bij duimmuisartrose heeft de patiënt pijn ter hoogte van de basis van de duimmuis. Wij bieden innovatieve lasertherapie en PEMF-therapie aan om u pijnloos te helpen met uw klachten.

Ontdek de nieuwe behandeling tegen hand- en duimartrose bij onze praktijken

Carpus biedt een nieuwe behandeling tegen artrose in de handen en duimartrose aan. Deze behandeling wordt Low Level Laser Therapie en Pulsed Electro Magnetic Field (LLT & PEMF) genoemd. Door gecontroleerde gepulste elektromagnetische velden, verbetert de bloedtoevoer naar uw cellen en de uitwisseling tussen cellen. Deze behandeling verlicht en/of verhelpt de klachten van duimmuisartrose of CMC-I artrose, doordat de kwaliteit van uw kraakbeen verbetert en de pijn verlicht. Wij zijn een van de weinige aanbieders in Nederland van deze pijnloze en effectieve behandeling voor artrose in uw handen. Daarnaast is deze behandelmethode ook geschikt voor:

Maak een afspraak om uw artroseklachten te verlichten

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe behandeling voor artrose in uw handen of duimartrose? Of u nu CMC-I artrose, duimmuisartrose of een andere soort artrose wilt laten behandelen, we helpen u graag verder. Maak een afspraak bij Carpus. Neem contact met ons op door te bellen naar 040-2545988 of 030- 3074414. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Carpus