Een behandeling voor artrose in uw handen

Home / Artrose handen behandeling

Heeft u artrose in uw handen en bent u op zoek naar een effectieve behandeling? Carpus Fysiotherapie heeft een nieuwe behandeling voor het verlichten en verhelpen van artrose in uw handen, aan de pinkzijde van uw pols of bij uw duimbasis. Onze fysiotherapeuten bieden u een behandeling aan die de pijn verlicht en de aandoening vermindert of verhelpt. Informeer naar de innovatieve behandeling van fysiotherapiepraktijk Carpus in Veldhoven en Nieuwegein.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Artrose in uw handen, pols of duimbasis verhelpen middels een effectieve behandeling

Als u artrose heeft in uw handen, bijvoorbeeld bij uw duimbasis of aan de pinkzijde van uw pols, is de kwaliteit van het kraakbeen in uw gewrichten verslechterd en is het kraakbeen zachter en dunner. Hoewel de precieze oorzaak van deze reumatische aandoening nog onbekend is, bestaan er wel enkele behandelingen. Heeft u bijvoorbeeld artrose in uw handen, dan bestaat een behandeling uit oefentherapie. Deze versterkt dan uw spieren en gewrichten. Een andere behandeling is het nemen van medicijnen tegen stijfheid en pijn of een operatie. Sinds kort bestaat er in Nederland echter een nieuwe behandeling tegen artrose: de Laser & PEMF- behandeling.

Ontdek de nieuwe behandeling bij onze praktijken in Veldhoven en Nieuwegein

Carpus Fysiotherapie biedt een nieuwe behandeling tegen artrose in de handen, bijvoorbeeld aan de duimbasis of aan de pinkzijde van de pols. Daarnaast is deze behandeling effectief bij artrose in knieën, heupen, schouders of andere gewrichten. Deze behandeling wordt Low Level Laser Therapie en Pulsed Electro Magnetic Field (LLT & PEMF) genoemd. Door gecontroleerde gepulste elektromagnetische velden, wordt o.a. de bloedtoevoer naar uw cellen en de uitwisseling tussen de cellen verbeterd. Deze behandeling verlicht en/of verhelpt de klachten van artrose doordat deze de kwaliteit van uw kraakbeen verbeterd en de pijn verlicht. Deze behandeling voor artrose in handen, knieën en andere gewrichten is wetenschappelijk onderbouwd. In Nederland is deze echter nieuw en wordt de behandeling dus op weinig plekken aangeboden. U kunt hiervoor terecht bij Carpus Fysiotherapie!

Ervaar zelf de voordelen

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe behandeling voor artrose in uw handen, zoals bij uw duimbasis of aan de pinkzijde van uw pols? Maak een afspraak bij Carpus Fysiotherapie in Veldhoven of Nieuwegein. Bel daarvoor naar 040-2545988 voor de vestiging in Veldhoven of 030- 3074414 voor de praktijk in Nieuwegein.