Dry needling in Veldhoven

Bij Carpus bieden we dry needling aan in onze praktijk in Veldhoven. Deze behandeling is effectief bij langdurige spierpijn of gespannen spieren. Heeft u pijnlijke of gespannen spieren? Wilt u weer pijnvrij kunnen bewegen? Zoekt u een effectieve behandelmethode bij langdurige spierpijnklachten? Onze fysiotherapeut helpt u met dry needling-behandeling in Veldhoven. Deze behandeling ontspant spierverhardingen, die vaak verantwoordelijk zijn voor (uitstralings-)pijn in andere delen van het lichaam.

De behandeling in dry needling bij onze praktijk

Dry needling is een van de meest effectieve behandelmethoden bij veel langdurige spierpijnklachten. Met dry needling kan de fysiotherapeut de spierverhardingen (myofasciale triggerpoints) laten ontspannen door deze aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. Hierdoor trekken uw spiervezels aan, waarna uw spier ontspant. Triggerpoints of spierverhardingen kunnen langdurige (chronische) klachten veroorzaken zoals spier- en gewrichtsklachten, spanningshoofdpijn, nek-, schouder-, rug- of heupklachten, gewrichtsklachten en tintelingen in de armen en benen. Als deze punten enkele malen op de juiste wijze worden geprikt, zal dit op korte termijn leiden tot afname van de pijn en ontspannen van de spier. In veel gevallen is de verbetering in souplesse, toename van de kracht en afname van de pijn direct voelbaar na een dry needling-behandeling.

Maak een afspraak voor een dry needling-behandeling

Bij onze fysiopraktijk onderzoeken we uw lichamelijke klachten en mogelijke oorzaken, waarna duidelijk wordt of een dry needling-behandeling u kan helpen. Onze therapeut geeft u vervolgens uitleg over het doel van dry needling voor uw situatie en bouwt samen met u de dry-needling-behandelingen rustig op om u en uw lichaam te laten wennen. Wilt u een afspraak maken voor dry needling of een andere medische behandeling? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040-2545988 voor onze praktijk in Veldhoven.

Carpus