Artrose verhelpen met lasertherapie

Home / Laser fysiotherapie

Als u met artrose kampt, dan kunt u zich laten behandelen met lasertherapie op een van onze praktijken in Brabant en Utrecht. Dit is een pijnloze, niet-invasieve behandeling met een laser om klachten door artrose te verlichten. Artrose is een reumatische aandoening waarbij het bot onder uw kraakbeen vervormt. Dit kan leiden tot vervelende klachten, zoals pijn en stijfheid van het gewricht, maar ook instabiliteit en overbelasting van uw omliggende spieren. Bij Carpus Fysiotherapie bieden we deze innovatieve en pijnloze behandeling met laser aan om uw klachten door artrose te verlichten. Hierbij garanderen we dat uw pijn door artrose verdwenen of sterk verminderd zal zijn, bij afronding van de lasertherapie bij onze praktijken in Brabant en Utrecht.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Hoe werkt lasertherapie tegen artrose?

Tijdens een behandeling tegen artrose met lasertherapie (Low Level Laser Therapie of LLLT) wordt gewerkt met een laser die, in tegenstelling tot sommige lasers, geen warmte opwekt. De behandeling wordt daarom tevens koude lasertherapie genoemd. Onze fysiotherapeuten plaatsen deze laser tijdens de therapie ter hoogte van uw letsel of fysieke klacht, wat leidt tot een biologische reactie die uw herstel bevordert. Met de lasertherapie voor artrose van onze praktijken in Brabant en Utrecht wordt namelijk het herstelproces van uw kraakbeen gestimuleerd. Hierdoor vermindert de pijn sterk of verdwijnt deze zelfs, zodat u uw mobiliteit verbetert. De behandeling tegen artrose met een laser is volledig pijnloos en niet-invasief en wordt bij Carpus Fysiotherapie gecombineerd met Pulsed Electro Magnetic Field Therapie (PEMF).

Wanneer passen we de behandeling tegen artrose met een laser toe?

Een behandeling tegen artrose met lasertherapie in combinatie met PEMF bij onze praktijken in Brabant en Utrecht biedt soelaas bij verschillende artrose-gerelateerde klachten. Daarnaast gebruiken onze fysiotherapeuten deze behandeling ook met succes voor:

Er worden verschillende golflengtes en outputs gebruikt tijdens de koude lasertherapie. Deze keuze is afhankelijk van uw klachten, wat gespecialiseerde kennis vereist. Carpus Fysiotherapie biedt deze gespecialiseerde behandeling aan, die slechts enkele minuten duurt, naast reguliere fysiotherapie.

Stel een behandelplan op voor artrose met lasertherapie bij onze locaties in Brabant en Utrecht

Heeft u last van slijtage of artrose in uw handen, knieën, heupen of elders? Laat u adviseren door onze fysiotherapeuten. Zij bieden u een behandeling aan met een laser dat de pijn door artrose verlicht en de aandoening vermindert of verhelpt. Bel naar 040-2545988 voor de vestiging in Veldhoven of naar 030-307 4414 voor Nieuwegein en maak een afspraak. U kunt ook een e-mail sturen naar afspraken@carpus.nl. De medewerkers van onze praktijken in Brabant en Utrecht beantwoorden graag al uw vragen met betrekking tot lasertherapie voor artrose en andere behandelingen. Bevorder uw mobiliteit, vertrouw op Carpus.