Artrose verhelpen met artroselasertherapie

Als u met artrose kampt, kunt u zich laten behandelen met artroselasertherapie in een van onze praktijken in Veldhoven en Nieuwegein. Dit is een pijnloze, niet-invasieve artrosebehandeling met een laser om klachten te verlichten. Artrose is een reumatische aandoening waarbij het bot onder uw kraakbeen vervormt. Dit kan leiden tot vervelende klachten, zoals pijn en stijfheid van het gewricht, maar ook instabiliteit en overbelasting van uw omliggende spieren. Bij Carpus bieden we deze innovatieve en pijnloze artrosebehandeling met laser aan om uw klachten te verlichten. Hierbij garanderen we dat uw pijn door artrose verdwenen of sterk verminderd zal zijn bij afronding van de lasertherapie bij onze praktijken in Utrecht en Brabant.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Hoe werkt artroselasertherapie?

Tijdens een artrosebehandeling met artroselasertherapie (Low Level Laser Therapie of LLLT) wordt gewerkt met een laser die, in tegenstelling tot sommige lasers, geen warmte opwekt. De behandeling wordt daarom tevens koude lasertherapie genoemd. Onze fysiotherapeuten plaatsen deze laser tijdens de therapie ter hoogte van uw letsel of fysieke klacht, wat leidt tot een biologische reactie die uw herstel bevordert. Met de artroselasertherapie wordt namelijk het herstelproces van uw kraakbeen gestimuleerd. Hierdoor vermindert de pijn sterk of verdwijnt deze zelfs, zodat u uw mobiliteit verbetert. De artrosebehandeling met een laser is volledig pijnloos en niet-invasief en wordt bij Carpus gecombineerd met Pulsed Electro Magnetic Field Therapie (PEMF).

Wanneer passen we de artrosebehandeling met een laser toe?

Een artrosebehandeling met artroselasertherapie in combinatie met PEMF biedt verlichting bij verschillende artrose-gerelateerde klachten. Daarnaast kunt u bij onze fysiotherapeuten terecht voor de volgende behandelingen en klachten:

Er worden verschillende golflengtes en outputs gebruikt tijdens de koude lasertherapie. Deze keuze is afhankelijk van uw klachten, waardoor gespecialiseerde kennis vereist is. Carpus biedt deze gespecialiseerde behandeling aan, die slechts enkele minuten duurt, naast reguliere fysiotherapie.

Stel een behandelplan op voor artroselasertherapie

Heeft u last van slijtage of artrose in uw handen, knieën, heupen of elders? Laat u adviseren door onze fysiotherapeuten. Zij bieden u een artrosebehandeling aan met een laser die de pijn verlicht en de aandoening vermindert of verhelpt. Bel naar 040-2545988 voor de vestiging in Veldhoven of naar 030-307 4414 voor Nieuwegein en maak een afspraak. De medewerkers van onze praktijken beantwoorden graag al uw vragen met betrekking tot lasertherapie voor artrose en andere behandelingen. Bevorder uw mobiliteit, vertrouw op Carpus.

Carpus