Het herstel van een botbreuk bevorderen

Met een innovatieve behandeling voor een botbreuk bij Carpus kunt u uw herstel bevorderen. Het duurt vaak enkele weken om te herstellen van een botbreuk. Tijdens deze aanzienlijke periode dient u dus extra voorzichtig te zijn met uw arm, been, of ander lichaamsdeel dat gekwetst is. Informeer daarom naar de gespecialiseerde behandeling voor botbreuken in de fysiotherapiepraktijk van Carpus in Veldhoven of Nieuwegein voor een spoedig herstel.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Als u met een botbreuk kampt, helpen wij u het herstel te bevorderen

Uiteraard is ieder sleutelbeen, pols of andere fractuur uniek en heeft deze dus een andere behandeling nodig. Om het herstel van een botbreuk te bevorderen, dient uw lichaam in ieder geval nieuw botweefsel aan te maken. In sommige gevallen kan dit herstel vertraging oplopen. Dan is het van belang om de groei van het botweefsel in uw gekwetste sleutelbeen, enkel of ander lichaamsdeel te stimuleren met laserfysiotherapie en een Pulsed Electro Magnetic Field-behandeling of LLLT- en PEMF- behandeling. Om het herstel van een botbreuk te bevorderen, wordt met deze behandelingen het celgedrag beïnvloed door middel van gepulste elektromagnetische velden. Deze elektromagnetische velden zorgen er onder andere voor dat de opname van calcium in uw botten verbetert en dat de bloedtoevoer wordt gestimuleerd. In onze specialistische praktijk wordt PEMF gecombineerd met LLLT om beschadigde cellen te stimuleren tot genezing. Het grote voordeel van deze behandeling bij onze fysiopraktijk voor een fractuur is dat het niet-invasief en pijnloos is.

Kom langs voor de behandeling van uw botbreuk

Wilt u graag meer informatie over het bevorderen van het herstel van een botbreuk? Maak dan een afspraak. Onze medewerkers in onze fysiotherapiecentra staan u graag te woord. Bel naar 040-2545988 voor de vestiging in Veldhoven of naar 030-3074414 voor Nieuwegein. Samen bevorderen wij uw herstel.

Carpus