Het herstel van een botbreuk bevorderen

Home / Botbreuk herstel

Met een innovatieve behandeling voor een botbreuk bij Carpus Fysiotherapie kunt u uw herstel bevorderen. Het duurt vaak enkele weken om te herstellen van een botbreuk. Tijdens deze aanzienlijke periode moet u dus extra voorzichtig zijn met uw arm, been, of ander lichaamsdeel dat gekwetst is. Informeer daarom naar de gespecialiseerde behandeling voor botbreuken in de fysiotherapiepraktijk van Carpus voor een spoedig herstel.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Als u met een botbreuk kampt, helpen wij u het herstel te bevorderen

Uiteraard is iedere sleutelbeen, pols of andere fractuur uniek en heeft deze dus een andere behandeling nodig. Om het herstel van een botbreuk te bevorderen, moet uw lichaam in ieder geval nieuw botweefsel aanmaken. In sommige gevallen kan dit herstel vertraging oplopen. Dan is het van belang om de groei van het botweefsel in uw gekwetste sleutelbeen, enkel of ander lichaamsdeel te stimuleren met laserfysiotherapie en een Pulsed Electro Magnetic Field-behandeling of LLLT- en PEMF- behandeling. Om het herstel van een botbreuk te bevorderen wordt met deze behandelingen het celgedrag beïnvloed met gepulste elektromagnetische velden. Deze elektromagnetische velden zorgen er onder andere voor dat de opname van calcium in uw botten verbetert en dat de bloedtoevoer wordt gestimuleerd. In onze specialistische praktijk wordt PEMF gecombineerd met LLLT om beschadigde cellen te stimuleren tot genezing. Het grote voordeel van deze behandeling voor een fractuur is dat het niet-invasief en pijnloos is.

Kom langs voor de behandeling van uw botbreuk

Wilt u graag meer informatie over het bevorderen van het herstel van een botbreuk? Maak dan een afspraak. Onze medewerkers in de fysiotherapiecentra in Veldhoven of Nieuwegein staan u graag te woord. Bel naar 040-2545988 voor de vestiging in Veldhoven of naar 030-3074414 voor Nieuwegein. U kunt ook e-mailen naar afspraken@carpus.nl. Samen bevorderen wij uw herstel.