Een behandeling voor het carpaletunnelsyndroom

Bent u gediagnosticeerd met het carpaletunnelsyndroom en bent u op zoek naar een geschikte behandeling? Dan kunt u terecht bij Carpus in Veldhoven en Nieuwegein. Bij het carpaletunnelsyndroom ervaart u een tintelend gevoel in uw handen en heeft u minder kracht in uw vingers. Wij verlichten of verhelpen deze klachten door een innovatieve behandeling.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Het carpaletunnelsyndroom verhelpen wij met een effectieve behandeling

Bij het carpaletunnelsyndroom is een handzenuw in de knel geraakt. Dit kan ontstaan als de carpale tunnel, waar de zenuwen en pezen in uw pols doorlopen, te klein is. Meestal kiest men voor een operatieve ingreep om de klachten te verhelpen of verlichten. Bij Carpus bieden we echter een minder ingrijpende behandeling aan voor het carpaletunnelsyndroom. Aan de hand van Low Level Lasertherapie (LLLT) stimuleren we de genezing door een reactie in de cellen op te wekken aan de hand van een zachte of koude laser. Met deze laserfysiotherapie neemt de zwelling van de handzenuw af en kunt u uw hand weer geheel controleren.

Maak een afspraak voor een effectieve behandeling

Wilt u ook gebruikmaken van deze behandeling voor het carpaletunnelsyndroom? Of wilt u andere problemen in uw handen verhelpen, bijvoorbeeld artrose in uw handen? Neem dan contact op met onze medewerkers en maak een afspraak bij een van onze praktijken. U bereikt ons via 040-2545988 (Veldhoven) of via 030-3074414 (Nieuwegein}.

Carpus