Een ontspannende massage in Veldhoven

Bij Carpus kunt u terecht voor een ontspannende massage in Veldhoven. U schakelt ons namelijk in voor diverse soorten massages om eventuele klachten te verlichten en spierfuncties te verbeteren. Heeft u bijvoorbeeld nekklachten door uw kantoorbaan? Of kampt u met stressklachten? In dat geval biedt een ontspanningsmassage bij ons in Veldhoven verlichting en gehele ontspanning. Informeer naar een spanningsmassage of sportmassage bij de massagepraktijk van Carpus in Veldhoven.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Een massage is goed tegen spierklachten, rugklachten, stress en meer

Er zijn verscheidene toepassingen voor een massage van een professionele masseur. Het is bijvoorbeeld een manier om tot ontspanning te komen en om spierklachten te verhelpen of te voorkomen. Als u last heeft van uw rug door een verkeerde werkhouding of kampt met blessures, kunnen wij deze klachten verlichten. Daarnaast zorgt een professionele massage voor een verbeterde spierfunctie, omdat het onder andere leidt tot een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen in het lichaam.

Welke massages kunt u bij ons boeken?

Ieder lichaam is anders en iedereen heeft last van andere klachten. Daarom bieden we verschillende soorten massages aan. De masseurs van onze massagepraktijk zijn getraind in verschillende soorten massages, waaronder:

Verder kunt u bij ons terecht voor een sportmassage, spanningsmassage of ontspanningsmassage. Kies voor een sportmassage als u last heeft van stijve spieren door het sporten of ga voor ultieme ontspanning met een ontspanningsmassage. Door deze massages worden veel klachten verholpen of zelfs voorkomen. We adviseren u graag over de juiste soort behandeling voor uw klachten en wensen.

Maak een afspraak in onze massagepraktijk voor de door u gewenste massage

Aangezien Carpus is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage bent u altijd verzekerd van een correcte behandeling. Wilt u ook ontspannen met een massage en bent u geïnteresseerd om langs te komen bij onze massagepraktijk voor een ontspanningsmassage? Of wilt u een afspraak maken voor een spanningsmassage? Maak dan een afspraak met een van onze masseurs in onze fysiopraktijk. Bel ons op het nummer 040-2545988 of stuur een e-mail naar afspraken@carpus.nl.

Carpus