Een ontspannende massage in Veldhoven

Home / Massage Veldhoven

Bij Carpus Fysiotherapie kunt u terecht voor een ontspannende massage in Veldhoven. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor een sportmassage om uw spierfunctie te verbeteren of een bedrijfsmassage voor uw werknemers. Informeer naar een ontspannende of genezende massage bij de praktijk van Carpus Fysiotherapie in Veldhoven.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Een massage in Veldhoven is goed tegen spierklachten, rugklachten, stress en meer

Er zijn verscheidene toepassingen voor een massage van een professionele masseur. Het is bijvoorbeeld een manier om tot ontspanning te komen en om spierklachten te verhelpen of voorkomen. Tevens zorgt een professionele massage voor een verbeterde spierfunctie omdat het onder andere leidt tot een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Onze masseurs zijn getraind in verschillende soorten massages, waaronder:

Stimuleer de gezondheid van uw personeel met een bedrijfsmassage

Een bedrijfsmassage organiseren voor uw werknemers is een perfecte manier om de werkomgeving nog aangenamer te maken. Nek- en rugklachten zijn nog altijd legio bij wie veel tijd doorbrengt achter de computer. Met een massage verlichten en verhelpen wij deze veelvoorkomende klachten en andere aandoeningen. Een professionele massage door de ervaren masseurs van Carpus Fysiotherapie verhoogt onder andere het concentratievermogen en bevordert de bloedcirculatie. Wanneer uw werknemers zich lekker en comfortabel voelen, verlaagt u ziekteverzuim en verhoogt u de prestaties. Bovendien zijn de kosten van een bedrijfsmassage volledig aftrekbaar als preventief ziekteverzuim.

Maak een afspraak in de massagepraktijk of op locatie

Bent u geïnteresseerd in een massage in Veldhoven en omgeving? Of wilt u dat wij regelmatig langskomen voor een bedrijfsmassage? Maak dan een afspraak met een van onze masseurs in onze fysiopraktijk of op locatie. Bel ons op het nummer 040-2545988. Aangezien Carpus Fysiotherapie is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage bent altijd u verzekerd van een correcte behandeling.