Een ontspannende massage in Veldhoven

Home / Massage Veldhoven

Bij Carpus Fysiotherapie kunt u terecht voor een ontspannende massage in Veldhoven, vlak bij Eindhoven. U schakelt ons namelijk in voor diverse soorten massages om eventuele klachten te verlichten en spierfuncties te verbeteren. Heeft u bijvoorbeeld nekklachten door uw kantoorbaan? Of kampt u met stressklachten? In dat geval kan een massage verlichting en gehele ontspanning bieden. Informeer naar een ontspannende of genezende massage bij de massagepraktijk van Carpus in Veldhoven.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Een massage in Veldhoven is goed tegen spierklachten, rugklachten, stress en meer

Er zijn verscheidene toepassingen voor een massage van een professionele masseur. Het is bijvoorbeeld een manier om tot ontspanning te komen en om spierklachten te verhelpen of voorkomen. Als u last heeft van uw rug door een verkeerde werkhouding of kampt met blessures, dan kunnen wij deze klachten verlichten. Daarnaast zorgt een professionele massage voor een verbeterde spierfunctie, omdat het onder andere leidt tot een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen in het lichaam. De masseurs van onze massagepraktijk in Veldhoven zijn getraind in verschillende soorten massages, waaronder:

Maak een afspraak in de massagepraktijk in Veldhoven of op locatie

Aangezien Carpus is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage bent altijd u verzekerd van een correcte behandeling. Wilt u ook ontspannen met een massage en bent u geïnteresseerd om langs te komen bij onze massagepraktijk in Veldhoven? Of wilt u misschien weer weten over dry needling? Maak dan een afspraak met een van onze masseurs in onze fysiopraktijk of op locatie. Bel ons op het nummer 040-2545988 of stuur een e-mail naar afspraken@carpus.nl.