Long Covid-lasertherapie

Home / Long Covid-lasertherapie

Met Long Covid-lasertherapie bevorderen wij het herstel van Long Covid-klachten. Deze innovatieve methode is geheel pijnloos en zorgt voor een verbetering in de beschikbare energie en het algemeen welbevinden. Deze vorm van Long Covid-therapie bieden wij als een van de weinige zorginstellingen in Nederland aan en heeft al verschillende positieve resultaten laten zien. Ontdek wat wij bij Carpus Fysiotherapie voor uw herstel kunnen betekenen met Long Covid-therapie.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Long Covid-lasertherapie is een innovatieve behandeling

Een grote groep mensen kampt met Long Covid-klachten. Deze klachten ontstaan door een ontregeling van het autonome zenuwstelsel. U kunt bijvoorbeeld last hebben van ademhalingsklachten, hartkloppingen, gewrichtspijn en vermoeidheid. Al deze klachten hebben een grote impact op uw dagelijks leven. Aan de hand van Long Covid-lasertherapie kunnen wij als fysiotherapeut deze klachten verlichten. Deze vorm van therapie zorgt namelijk voor een herregulatie van het autonoom zenuwstelsel en heeft een positieve invloed op de energievorming op celniveau. Daarnaast worden ontstekingsprocessen gereduceerd en het herstellend vermogen van de cel gestimuleerd. Door deze Long Covid-therapie zien we dat veel patiënten grote stappen maken in hun beschikbare energie en algemeen welbevinden.

Maak een afspraak voor Long Covid-therapie of bel ons op voor meer informatie

Heeft u interesse in onze Long Covid-lasertherapie of wilt u meer weten over deze behandelmethode van onze praktijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040-2545988 voor de vestiging in Veldhoven of 030-3074414 voor onze locatie in Nieuwegein. U kunt ook een e-mail sturen naar afspraken@carpus.nl. Tijdens een intakegesprek kijken we of deze behandelmethode geschikt is voor u en stellen we een persoonlijk behandelplan op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over Long Covid-therapie.