Long Covid-lasertherapie

Met Long Covid-lasertherapie bevorderen wij het herstel van Long Covid-klachten. Deze innovatieve methode is geheel pijnloos en zorgt voor een verbetering in de beschikbare energie en het algemeen welbevinden. We combineren de lasertherapie met Long Covid-zuurstoftherapie in onze praktijken in Veldhoven en Nieuwegein. Deze vorm van Long Covid-therapie bieden wij als een van de weinige zorginstellingen in Nederland aan en heeft al verschillende positieve resultaten laten zien. Ontdek wat wij bij Carpus voor uw herstel kunnen betekenen met Long Covid-therapie.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Long Covid-lasertherapie is een innovatieve behandeling

Een grote groep mensen kampt met Long Covid-klachten. Deze klachten ontstaan door een ontregeling van het autonome zenuwstelsel. U kunt bijvoorbeeld last hebben van ademhalingsklachten, hartkloppingen, gewrichts- en spierpijnen en vermoeidheid. Al deze klachten hebben een grote impact op uw dagelijks leven. Aan de hand van Long Covid-lasertherapie gecombineerd met Long Covid-zuurstoftherapie kunnen wij als fysiotherapeut deze klachten verlichten. Deze vorm van Long Covid-therapie zorgt namelijk voor een herregulatie van het autonome zenuwstelsel en heeft een positieve invloed op de energievorming op celniveau. Daarnaast worden ontstekingsprocessen gereduceerd en het herstellend vermogen van de cel gestimuleerd. Door deze Long Covid-therapie zien we dat veel patiënten grote stappen maken in hun beschikbare energie en algemeen welbevinden.

Long Covid-therapie op basis van wetenschappelijke research

Al onze data voor Long Covid-lasertherapie en Long Covid-zuurstoftherapie zijn  gebaseerd op grondige wetenschappelijke research en jarenlange ervaring (Lasertherapie Centrum Nederland, reeds 2016). Lasertherapie (LLLT) heeft een langetermijneffect, gezien de biostimulatie die uitgaat van het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Het maakt van hieruit de opbouw mogelijk in belasting en belastbaarheid. Wij vertellen u tijdens een afspraak meer over de mogelijkheden voor Long Covid-lasertherapie.

Een grote sprong voorwaarts betreft uw gezondheid dankzij Long Covid-lasertherapie

Zoals u zelf wellicht ervaart (of ervaren hebt), kan het herstellen van een virale infectie het lichaam behoorlijk uitputten. Zelfs nadat het lichaam het virus heeft opgeruimd, kunnen de symptomen (waaronder vermoeidheid) aanhouden. Dit is omdat er verschillende mechanismen in werking zijn gezet die aan blijven houden. Hoewel de medische wereld er nog niet zeker van is wat Long Covid precies veroorzaakt, zijn er naast bijvoorbeeld fysiotherapie, belangrijke leefstijlaanpassingen die kunnen helpen om van uw Long Covid-problemen af te komen. Echter is er een veelbelovende interventie: Long Covid-lasertherapie in de vorm van therapeutische laser. De behandeling van Long Covid-klachten met onze Triple Therapy Laser betekent voor veel mensen een grote sprong voorwaarts. Vaak al binnen een paar behandelingen met Long Covid-lasertherapie tekent zich een significante verbetering af in de beschikbare energie en het welbevinden. We combineren deze lasertherapie met Long Covid-zuurstoftherapie voor een optimaal resultaat tijdens de Long Covid-behandeling.

Maak een afspraak voor laser- en zuurstoftherapie

Heeft u interesse in onze Long Covid-lasertherapie met Long Covid-zuurstoftherapie of wilt u meer weten over deze behandelmethode van onze fysiopraktijk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040-2545988 voor de vestiging in Veldhoven of 030-3074414 voor onze locatie in Nieuwegein. U kunt ook de referenties over de Long Covid-behandelingen bekijken. Tijdens een intakegesprek kijken we of deze behandelmethode geschikt is voor u en stellen we een persoonlijk behandelplan op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over Long Covid-therapie.

Carpus