Een behandeling voor artrose in de schouder

Home / Schouder artrose behandeling

Informeer naar de innovatieve schouder artrose behandeling bij Carpus Fysiotherapie. Naast de gebruikelijke oefentherapie om uw gewricht vlot te laten bewegen, bent u bij ons ook welkom voor een vernieuwende behandeling die de kwaliteit van uw kraakbeen verbetert.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Wat houdt de gespecialiseerde schouder artrose behandeling in?

Onze fysiotherapeuten bieden een behandeling die de klachten van artrose in uw schouder verlicht en/of verhelpt: de LLLT & PEMF behandeling. Bij Low Level Laser Therapie en Pulsed Electro Magnetic Field worden de cellen in uw gewricht geactiveerd en geregenereerd, wat onder andere zorgt voor een verbeterde bloedtoevoer en calciumopname in de botten. Dankzij de behandeling, die wetenschappelijk onderbouwd is, verbetert de kwaliteit van het kraakbeen in uw schouder, keert uw mobiliteit terug en wordt de pijn verlicht. De artrose behandeling stimuleert dus het herstelproces van uw schouder en verhelpt zo de artrose. Daarnaast kan deze behandeling onder andere ook worden toegepast bij:

Waar u ook artrose heeft, u heeft altijd baat bij deze doeltreffende behandeling.

Maak een afspraak bij de praktijk in uw buurt

Onze fysiotherapeuten volgden een gespecialiseerde training om u de LLLT & PEMF behandeling te bieden naast reguliere fysiotherapie. Bent u geïnteresseerd in deze behandeling voor schouder artrose? Maak dan een afspraak bij Carpus Fysiotherapie. Bel 030- 3074414 voor een afspraak in de praktijk van Nieuwegein of bel 040-2545988 voor de praktijk in Veldhoven.