Dé Long Covid-specialist van Veldhoven

Kampt u met klachten na een coronabesmetting en wilt u graag een Long Covid-specialist in Veldhoven of Nieuwegein inschakelen? Carpus is gespecialiseerd in het herstel na Long Covid. We gebruiken een innovatieve methode die geheel pijnloos is. We zijn een van de weinige praktijken in Nederland die deze therapie aanbieden. Ontdek snel hoe we u van uw klachten af kunnen helpen.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Hoe verloopt de behandeling bij dé Long Covid-specialist?

Na een besmetting met corona hebben veel mensen nog een lange tijd last van klachten als vermoeidheid, ademhalingsklachten en gewrichtspijn. Dit komt door een ontregeling van het autonome zenuwstelsel. Wilt u snel en effectief van uw klachten af worden geholpen? Als Long Covid-specialist bieden we Long Covid-lasertherapie gecombineerd met zuurstoftherapie aan die zorgt voor een herregulatie van het autonome zenuwstelsel. Deze behandeling heeft de volgende effecten:

  • Energievorming op celniveau wordt gestimuleerd
  • Ontstekingen worden gereduceerd
  • Het herstellend vermogen van de cellen wordt gestimuleerd

Deze Long Covid-behandeling heeft al veel positieve resultaten laten zien, waar we u graag meer over vertellen in een van onze praktijken.

Schakel onze specialisten in voor deze innovatieve behandeling

Wilt u meer weten over de behandeling van ons als Long Covid-specialist? Maak dan een afspraak in een van onze praktijken door een e-mail te sturen naar afspraken@carpus.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. We helpen u graag van uw Long Covid-klachten af.

Carpus