Instant face-lifting met de dermashaper

Direct zichtbaar resultaat

Microdermabrasie

Rimpelvorming ...

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die effectief kunnen worden beschadigd, zoals hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei- en van zwangerschapsstriemen. Ze kan als storende factor van een bemoeiende ervaren in het dagelijks functioneren. Met micro-dermabrasie kunnen deze huidbeschadigingen en rimpelvorming tot een minimum worden gebracht.

Het voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel sluier en een chemische of kruidenpeeling. De huid gaat zich na de micro-dermabrasie zelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het resultaat is na 1 behandeling dan ook al zichtbaar.

Met de micro-dermabrasie kun je in 1 behandeling de huid opfrissen en er stralend uit laten zien. Van in kuur verband om de 3 a 4 weken een treatment tot het eigen resultaat behaald is. Om het behaalde resultaat te behouden is het raadzaam de behandeling eens in de 2 a 3 maanden te herhalen. De behandeling op zich is intensief, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren.

Na de behandeling kan een trekker aanvoelen en enige roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er is een dun laagje van de huid afgehaald, waardoor een goede nabehandeling van de huid noodzakelijk is. De speciale lotion, het serum en de crème sterven na de behandeling worden gebruikt, zorgen voor een aangenaam gevoel en versnellen het herstel van de huid. Deze producten zijn speciaal en volledig gekwalificeerd voor de micro-dermabrasie behandeling.

Afhankelijk van het doel van de kuur kan het aantal behandelingen worden vastgesteld. Bij het opfrissen van de huid van bij striae zijn gemiddeld 4-5 behandelingen in kuurverband nodig. Bij littekens of diepe rimpels zijn meerdere behandelingen nodig.Dit alles is inherent aan het regeneratievermogen van de huid en van de thuiszorg van de huid met de speciale producten tussen de behandelingen in.

De microdermabrasie kan gebruikt worden bij:

 • opfrissen van de huid (lijntjes en rimpels te laat vervagen)
 • zwangerschap striemen
 • Hardnekkige acne
 • Brandwonden
 • pigmentvlekken
 • oppervlakkige ouderdomsvlekken
 • Littekens (acne, operatie)
 • Grove poriën
 • Mee-eters
 • Fijne lijntjes en expressierimpels
 • Droge en schilferige huid

Microdermabrasie

per behandeling

€ 59,95

kuur van 6 handelingen

€ 325,00

 

Dermashaper Instant face-lifting en microdermabrasie

Direct zichtbaar resultaat

Dermashaper (direct face lifting)

De dermashaper heeft een zeer intensieve werking met direct zichtbaar resultaat

Ultrasoon

Ultrasoon zijn zeer hoge geluidsgolven die voor het hele lichaam oor niet hoorbaar zijn. Deze geluidsgolven kunnen worden opgenomen door gezichtsbehandelingen. Door de trillingen die de ultrasoon maakt, ontstaat in de huid moleculaire wrijvingen, tekent verharde van verkleefde vezelstructuren verminderen. Andere toepassingen van blijven pulserend ultrasoon geluid zijn spierontspanning, pijnvermindering, betere doorbloeding en van de regeneratievermogen van de huid. Tallel ultratuboon ook een drainerende werking.

Elektrotherapie

Bij de elektrotherapie wekken de stroomimpulsen spiercontracties op. Voor elke spiercontractie is een verhoogde bloedtoevoer nodig en daarmee kan met een elektrotherapie een veel krachtigere en intensere doorbloeding bereikt worden dan wat een manuele massage te bereiken is. Verder worden deur elektrotherapie de verslap spierweefsels versterkt en worden vetophopingen in het leven ingeblazen.

ionisatie

Bij ionisatie wordt gebruik gemaakt van gelijkstroom. De gelijkstroom laat werkstoffen dieper in het weefsel doordringen.

 

De dermashaper kan voor een breed scala aan behandelingen worden uitgevoerd

o intensieve huidverjonging

o verstevigende gelaatsbehandeling

o drainage rond de ogen

o kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid

o kalmeren en herstellen van een getraumatiseerde huid

o na acnebehandeling, chirurgische ingrepen, ipl behandeling van microdermabrasie

o kalmeren en herstellen van de huid na (zon) verbranding

o de behandeling van verklevingen en littekens op gelaat en lichaam.

o opfrissen van een rokershuid

Dermashaper Instant face-lifting

per behandeling € 39,95

kuur van 10 behandelingen € 325,00

 

Combinatie :

Microdermabrasie + dermashaper Instant face-lifting

per behandeling € 79,95

kuur van 10 behandelingen € 750,00