Een behandeling voor artrose in de heup

Home / Heup artrose behandeling

Een heup artrose behandeling starten biedt u veel voordelen. De behandeling verlicht uw artrose en geeft u een betere levenskwaliteit. Ontdek de mogelijke behandelmethodes bij Carpus Fysiotherapie in onze praktijk in Veldhoven of Nieuwegein.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Ontdek de gespecialiseerde heup artrose behandeling

Artrose in de heup treft vooral personen ouder dan 50 jaar omdat het wordt veroorzaakt door de slijtage van kraakbeen in het gewricht. Het kraakbeen in de heup absorbeert de schokken van uw bewegingen minder goed, wat leidt tot ongemak en pijn. Voor een heup met artrose bestaat er geen definitieve behandeling om de slijtage te genezen. Een standaardbehandeling bij de fysiotherapeut bestaat uit oefentherapie die zorgt dat uw heup soepel blijft bewegen en uw klachten verlicht. Carpus Fysiotherapie biedt tevens een innovatieve en gespecialiseerde behandeling voor artrose in de heup: Low Level Laser Therapie en Pulsed Electro Magnetic Field therapie (LLLT & PEMF). Met deze behandeling worden de cellen in uw lichaam geactiveerd en geregenereerd, wat onder andere leidt tot een verbeterde opname van calcium in uw botten en gewrichten. Dit verlicht en/of verhelpt de artrose in uw heup en biedt ook uitkomst bij artrose in andere delen van uw lichaam. Denk hierbij aan artrose in uw rug, knieën, schouders en op verschillende plaatsen in uw handen.

Maak een afspraak voor uw behandeling

Bent u geïnteresseerd in deze pijnloze behandeling voor artrose in de heup? Maak dan een afspraak bij Carpus Fysiotherapie. Bel 040-2545988 voor een afspraak in de vestiging in Veldhoven of 030- 3074414 voor de praktijk in Nieuwegein. Onze fysiotherapeuten stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op.