Fysio in Nieuwegein en Veldhoven

Home / Fysio Nieuwegein

Carpus heeft fysiotherapiepraktijken in Nieuwegein en in Veldhoven die u verlichting bieden bij onder andere rug- en schouderklachten. Onze fysiotherapeuten starten met een uitgebreide intake om de oorzaak van uw klachten goed in kaart te brengen. Zo kunnen we een specifiek behandelplan opstellen, dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Lees verder en leer meer over onze fysio in Nieuwegein en Veldhoven.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Verschillende fysio specialisaties in de praktijken in Nieuwegein en Veldhoven

Er is niets zo vervelend als pijn in uw onderrug, chronische pijn door bijvoorbeeld artrose in uw handen of een enkelblessure. Negeer deze pijn niet en start met een fysiotherapie behandeling in onze praktijk in Nieuwegein of in Veldhoven. Onze praktijken hebben verschillende specialisaties zodat u altijd de beste fysiotherapie krijgt om uw klachten te verlichten en te verhelpen. Naast reguliere fysiotherapie bieden we ook:

Expertise voor laserbehandeling en PEMF-behandeling

In onze praktijk in Nieuwegein of Veldhoven bent u tevens welkom voor een gespecialiseerde fysio behandeling: de Low Level Laser (LLLT) en Pulsed Electro Magnetic Field (PEMF) behandeling. Deze therapie wordt gebruikt om uiteenlopende klachten te verhelpen en/of te verlichten. Denk daarbij aan sportblessures, nek- en rugklachten, maar tevens hoofdpijn en repetitive strain injury klachten.

Een afspraak in onze praktijk of op locatie

U bent van harte welkom bij Carpus Fysiotherapie in Nieuwegein en Veldhoven. Aangezien wij een erkende fysiotherapeut zijn, bent u altijd verzekerd van de beste behandeling. Indien gewenst, komen wij ook op locatie advies en therapie geven. Maak direct een afspraak door te bellen naar 040-2545988 voor de praktijk in Nieuwegein. Of bel de praktijk in Veldhoven op 030- 3074414.