Dry needling in Nieuwegein en Veldhoven

Home / Dry needling Nieuwegein

Informeer naar de gespecialiseerde dry needling behandelmethode bij de fysiotherapeut in Nieuwegein of Veldhoven wanneer u last heeft van langdurige spierpijn. Lees meer over deze behandeling en maak een afspraak bij Carpus Fysiotherapie om u te verlossen van gespannen spieren. Vervolgens verdwijnt uw pijn als sneeuw voor de zon en kunt u weer soepel bewegen.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Verlicht spierpijn met een dry needling behandeling in Nieuwegein of Veldhoven

De fysiotherapiepraktijk van Carpus biedt u verschillende specialisaties naast reguliere fysiotherapie, waaronder dry needling. Dry needling wordt in onze praktijken in Nieuwegein en Veldhoven gebruikt om gespannen spieren en langdurige spierpijn in onder andere uw nek of schouders te verhelpen. Bij deze klachten heeft u namelijk spierverhardingen die onze fysiotherapeut laat ontspannen door ze aan te prikken met een acupunctuurnaald. Dat verlicht en verhelpt de klachten. Tevens zorgt dry needling ervoor dat spieren soepeler bewegen en dat u weer meer kracht in uw spieren heeft. Daarnaast biedt deze behandeling verlichting bij spanningshoofdpijn, nek-, rug-, schouder- en gewrichtsklachten, en tintelingen in de armen of benen. Deze vorm van fysiotherapie kent dus vele voordelen en zorgt ervoor dat u weer lekker in uw vel zit.

Ervaar het in onze praktijk of bij u thuis

Bent u geïnteresseerd in een dry needling behandeling of andere fysiotherapie behandeling in Nieuwegein of Veldhoven? Maak dan een afspraak bij Carpus Fysiotherapie. Bel naar 030- 3074414 voor een afspraak in de vestiging in Nieuwegein of naar 040-2545988 voor de praktijk in Veldhoven. Indien gewenst komt de fysiotherapeut tevens bij u langs voor therapie en advies over hoe u spierklachten kunt vermijden of voor een ontspanningsmassage.