Carpale tunnelsyndroom behandeling

Home / Carpale tunnelsyndroom behandeling

Informeer naar de carpale tunnelsyndroom behandeling bij Carpus Fysiotherapie. Ervaart u een vreemd tintelend gevoel in uw hand of vingers? Merkt u dat u minder kracht heeft in uw vingers? Dan kan de fysiotherapiepraktijk u een innovatieve behandeling aanbieden die uw klachten verlicht en verhelpt.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Wat is de gebruikelijke carpale tunnelsyndroom behandeling?

Wat houdt het carpale tunnelsyndroom precies in? Bij het carpale tunnelsyndroom raakt een handzenuw in de knel. Dat gebeurt wanneer de carpale tunnel, waarin de zenuwen en pezen aan de binnenkant van uw pols doorlopen, te klein is. Dit leidt tot een tintelend gevoel in uw hand en vingers. U kunt hierdoor minder kracht hebben in uw hand. Meestal wordt bij het carpale tunnelsyndroom gekozen voor een behandeling in de vorm van een operatie.

Ontdek de nieuwe doeltreffende therapie in onze praktijk

Wanneer u last heeft van het carpale tunnelsyndroom, wilt u natuurlijk niet wachten tot uw klachten verdwijnen. Daarom bieden wij een minder ingrijpende behandeling aan dan een operatie: de innovatieve Low Level Lasertherapie (LLLT). Een zachte of koude laser geeft een reactie in de cellen die de genezing stimuleert. Bij de behandeling van het carpale tunnelsyndroom wordt deze methode gebruikt om de zwelling van de handzenuw te laten afnemen. Dit verlicht klachten en geeft u weer de volledige controle over uw hand. Deze behandeling kan daarnaast ook gebruikt worden bij artrose, osteoporose en fracturen. Informeer naar de behandeling in onze fysiotherapiepraktijk in Nieuwegein of Veldhoven. Stuur een e-mail of bel 040-2545988 voor een afspraak in de vestiging in Veldhoven of 030-3074414 voor de praktijk in Nieuwegein.