De behandeling bij artrose in de knie

Home / Behandeling knie artrose

Carpus Fysiotherapie biedt een innovatieve behandeling wanneer u last heeft van uw knie door artrose. Deze behandeling richt zich op de oorzaak van de pijn en gewrichtsklachten die u bij artrose ervaart: de verslechtering van het kraakbeen. Doordat het kraakbeen namelijk dunner, brokkeliger of zachter wordt, ontstaan er problemen in het omliggende gebied. Wanneer het herstel van het kraakbeen gesimuleerd wordt, verlicht dit dus een groot deel van uw klachten.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Een behandeling voor uw knie waardoor u minder last heeft van uw artrose

U vraagt zich waarschijnlijk af hoe we het herstel van kraakbeen kunnen stimuleren met een behandeling voor artrose in uw knie. Dat gebeurt met een volledig pijnloze en niet-invasieve techniek. We passen namelijk lasertherapie toe met aanvulling van Pulsed Electro Magnetic Field therapie (PEMF). De combinatie van deze twee behandelingen zorgt voor een verbeterde bloedtoevoer, betere opname van calcium in uw botten en verbetering van de kwaliteit van het kraakbeen. Deze behandeling bevordert dan ook het herstel, waardoor u aanzienlijk minder last heeft van de artrose in uw knie.

Andere klachten waarbij deze behandeling ook uitkomst biedt

Lasertherapie en PEMF kunnen ook toegepast worden bij osteoporose, het herstel van fracturen en op andere plaatsen in uw lichaam waar u artrose heeft, zoals:

Daarnaast vullen we deze behandeling waar nodig aan met reguliere fysiotherapie, waardoor uw gewrichtspijn en andere klachten zo veel mogelijk verminderen of zelfs deels verdwijnen.

Neem contact op voor een afspraak

Bent u benieuwd wat onze behandeling bij artrose voor de klachten in uw knie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een behandeling. Wanneer u langs wilt komen bij de praktijk in Veldhoven belt u naar 040-2545988. Om een afspraak te maken bij onze praktijk in Nieuwegein belt u naar 030-307 4414. Onze fysiotherapeuten stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op.