Dé artrose specialist van Nederland

Home / Artrose specialist Nederland

Bent u op zoek naar een artrose specialist in Nederland? Maak dan een afspraak bij een van de fysiotherapiecentra van Carpus in Veldhoven of Nieuwegein. Ongeacht of uw klachten zich bevinden in uw knieën, heupen of ruggenwervels, wij zorgen voor een specifiek behandelplan om uw mobiliteit te bevorderen. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Bestrijd pijn samen met dé artrose specialist van Nederland

Heeft u bijvoorbeeld last van artrose in uw heup? De slijtage van het kraakbeen in het gewricht resulteert in een lagere absorptie van de schokken, wat leidt tot onder andere ongemak, pijn en verminderde mobiliteit. De slijtage is helaas niet te genezen, maar er bestaan wel degelijk behandelingen om uw pijn te verlichten en de levenskwaliteit aanzienlijk te verbeteren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de innovatieve en gespecialiseerde behandeling met gebruik van elektromagnetisme en lasertherapie. Dé artrose specialist van Nederland helpt u graag om uw symptomen te verlichten.

Stel samen met de specialist een behandelplan op

Wilt u graag weten wat de artrose specialist in één van onze behandelcentra in Nederland voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze medewerkers door te bellen naar 040-2545988 voor de vestiging in Veldhoven of naar 030-307 4414 voor Nieuwegein. Wij stellen graag samen met u een effectief behandelplan op om uw pijn te verminderen en artrose symptomen te verlichten.