Klachten door artrose verlichten bij dé specialist in Nederland

Home / Artrose specialist Nederland

Kampt u met klachten door artrose en bent u op zoek naar een specialist in Nederland? Maak dan een afspraak bij een gespecialiseerd artrosecentrum in Nederland van Carpus Fysiotherapie in Veldhoven of Nieuwegein. Ongeacht of uw klachten zich bevinden in uw knieën, heupen of ruggenwervels, wij zorgen voor een specifiek behandelplan om uw mobiliteit te bevorderen en pijn te verlichten. In ons expertisecentrum verlichten wij zo klachten die door artrose zijn ontstaan.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Bestrijd pijn door artrose samen met dé specialist in Nederland van ons artrosecentrum

Als u last heeft van artrose in uw knie of op een andere plek in uw lichaam, dan bent u van harte welkom bij ons expertisecentrum in artrose. De slijtage van het kraakbeen in het gewricht resulteert in een lagere absorptie van de schokken, wat leidt tot onder andere ongemak, pijn en verminderde mobiliteit. De slijtage is helaas niet te genezen, maar er bestaan wel degelijk behandelingen voor artrose in ons expertisecentrum om uw pijn te verlichten en de levenskwaliteit aanzienlijk te verbeteren. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze innovatieve en gespecialiseerde behandeling met gebruik van elektromagnetisme en lasertherapie, waarmee we uw klachten pijnloos kunnen verlichten. Als dé specialist in artrose binnen Nederland helpt ons artrosecentrum u graag om uw symptomen te verminderen.

Stel samen met een specialist uit ons expertisecentrum een behandelplan op voor artrose

Wilt u graag weten wat wij als specialist in artrose binnen Nederland in ons artrosecentrum voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze medewerkers door te e-mailen naar afspraken@carpus.nl of te bellen naar 040-2545988 voor de vestiging in Veldhoven of naar 030-307 4414 voor de vestiging Nieuwegein. U kunt dan direct een afspraak maken voor een eerste gesprek bij ons expertisecentrum in artrose. Wij stellen graag samen met u een effectief behandelplan op om uw pijn te verminderen en artrosesymptomen te verlichten.