Artrose in uw rug laten behandelen

Home / Artrose rug behandelen

Heeft u artrose in uw rug, zoals in uw rugwervels of in uw SI-gewricht en wilt u dit graag laten behandelen? Dan kunt u bij Carpus Fysiotherapie terecht voor een niet-invasieve en pijnloze behandeling die uw klachten aanzienlijk vermindert. Deze behandeling simuleert namelijk het herstel van uw kraakbeen, de bron van de meeste pijnklachten en gewrichtsproblemen. De klachten die u bij Artrose ervaart worden namelijk veroorzaakt door vermindering van de kwaliteit van het kraakbeen.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Artrose in de rug, rugwervels en het SI-gewricht laten behandelen

Door de artrose in uw rug, zoals in uw rugwervels of het SI-gewricht door onze fysiotherapeuten te laten behandelen, zult u minder pijn ervaren en weer meer bewegingsvrijheid hebben. Dit bereiken we door met behulp van koude lasers en Pulsed Electro Magnetic Field therapie (PEMF) het herstel van uw kraakbeen te stimuleren. Daarnaast heeft deze behandeling ook een positief effect op de bloedtoevoer, opname van calcium in uw botten en de aanmaak van nieuwe cellen. Deze eigenschappen dragen stuk voor stuk bij aan de behandeling van uw artrose.

Eén niet-invasieve behandeling voor diverse pijn- en bewegingsklachten

Uiteraard kunnen we met de lasers en PEMF-therapie meer behandelen dan artrose in uw rug, rugwervels of SI-gewricht. Zo biedt deze behandeling ook uitkomst bij osteoporose, het herstel van botbreuken en artrose in de heup of in voeten en tenen. Ook is het een niet-invasief alternatief voor een operatie aan carpaal tunnelsyndroom. Of we nu de artrose in uw rug behandelen of in een ander lichaamsdeel, de therapie richt zich exact op de plek waar u het nodig heeft. We kunnen de lasers namelijk zeer precies instellen.

Kom langs in onze praktijk voor een behandeling op maat

Heeft u artrose in uw rug, SI-gewricht of rugwervels en wilt u dit door onze fysiotherapeuten laten behandelen? Maak dan een afspraak in een van onze praktijken en ervaar wat therapie met lasers en PEMF voor uw artrose kan betekenen. Bel voor een afspraak in Nieuwegein naar 030- 3074414 en voor een afspraak in Veldhoven naar 040-2545988.