Artrose in de nek behandelen

Home / Artrose nek behandelen

Heeft u artrose in uw nek en wilt u dit door een fysiotherapeut laten behandelen? Dan kunt u bij Carpus Fysiotherapie terecht voor verschillende behandelingen. Naast reguliere fysiotherapie bieden we namelijk ook een laser- en Pulsed Electro Magnetic Field (PEMF) therapie aan. Deze niet-invasieve behandeling is geheel pijnloos en kan uw klachten aanzienlijk verminderen of zelfs deels verhelpen.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Artrose in de nek op een pijnloze en niet-invasieve manier behandelen

Wanneer we met laser- en PEMF-therapie de artrose in uw nek behandelen, pakken we de pijn- en bewegingsklachten die u ervaart bij de bron aan. Deze behandeling simuleert namelijk het herstel van kraakbeen in het aangedane gebied. Dit kan in uw nek zijn, maar bijvoorbeeld ook in uw heup of in uw knie. Het simuleren van herstel in uw kraakbeen kan uw klachten verlichten, omdat hier de meeste klachten vanuit ontstaan. Doordat uw kraakbeen namelijk achteruitgaat in kwaliteit en dunner, zachter of brokkeliger wordt, ontstaan allerlei problemen in het omliggende gebied. Denk hierbij aan ontstekingen, knobbels in het bot aan de rand van het gewricht en verzwakking van spieren rondom het aangedane gewricht.

Maak een afspraak in Veldhoven of Nieuwegein

Wilt u dat we de artrose in uw nek behandelen? Maak dan een afspraak in een van onze praktijken. Voor een afspraak in Veldhoven belt u naar 040-2545988 en voor de praktijk in Nieuwegein belt u naar 030- 3074414. Onze fysiotherapeuten stellen graag een behandelplan op maat voor u op om de klachten die u door artrose ervaart zo ver mogelijk te verminderen.