De symptomen van artrose in de heup

Home / Artrose heup symptomen

Artrose in de heup gaat gepaard met symptomen zoals verminderde beweeglijkheid, ontstekingen en pijn in het gewricht. Met name bij het opstaan ervaart u pijn en stijfheid, maar beweging helpt tegen de pijn. Daarom is het belangrijk om ondanks de vervelende symptomen die gepaard gaan met artrose in de heup toch te blijven bewegen. Daarnaast kunt u pijnstillers nemen om de klachten te verminderen. Om de oorzaak bij de bron aan te pakken, is het echter aan te raden om fysiotherapie met lasers en Pulsed Electro Magnetic Field therapie (PEMF) te starten.

✔ Uitgebreid aanbod aan behandelingen
✔ De patiënt centraal
✔ Streven naar duurzaam herstel

Een speciale behandeling om bij artrose in de heup symptomen te verlichten

Carpus Fysiotherapie biedt een laser- en PEMF-behandeling aan die de symptomen van artrose in uw heup bij de bron aanpakt. De symptomen worden namelijk veroorzaakt door verslechtering in de kwaliteit van uw kraakbeen. Met laser- en PEMF-therapie wordt het herstel van dit beschadigde kraakbeen gesimuleerd, waardoor uw symptomen minder zullen worden. De behandeling zorgt onder andere voor verbeterde bloedtoevoer en opname van calcium in uw botten. Hierdoor helpt het niet alleen bij symptomen van artrose in uw heup, maar ook bij artrose in de handen of artrose in uw knie. Daarnaast kan het ook botbreuken sneller herstellen en verlichting bieden bij osteoporose en het carpale tunnelsyndroom.

Verschillende manieren om uw artrose te behandelen

Laser- en PEMF-therapie is niet de enige manier waarop we de symptomen van artrose in uw heup kunnen behandelen. We kunnen uw behandeling desgewenst aanvullen met:

Welke behandelmethoden voor u het beste werken, hangt van uw persoonlijke situatie en uw pijn- en gewrichtsklachten af. Daarom stellen onze fysiotherapeuten een behandelplan op maat voor u op.

Neem contact op voor een afspraak

Bent u benieuwd wat onze fysiotherapeuten voor u kunnen doen om de symptomen van artrose in uw heup te verlichten? Maak dan een afspraak in een van onze praktijken. Voor een afspraak in Nieuwegein belt u naar 030- 3074414. De praktijk in Veldhoven is te bereiken via 040-2545988.